Til salgs (siewartzhobby)

Til salgs

BRUNT OG RØDT ER SØTT ;)

Innimellom tusen andre ting har jeg endelig fått tid til å lage en ny voksipose for salg i epla-butikken min. Lenge siden jeg har fått oppdatert noe som helst der, så jeg må nok fikse litt innpå der en dag. Av en eller annen merkelig grunn forsvinner dagene mine så fort for tida ;)

Ønsker dere en finfin søndag og en god påske :)

SPENCER-KJOLE

Har ikke blitt så stor produksjon her i det siste, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid og lyst til å lage så mye. Hender jeg trenger en ordentlig pause i blant!

Men i dag fikk jeg brått litt arbeidslyst igjen, og satt i gang med et nytt sømprosjekt. Måtte ha litt variasjon fra alle voksiposene jeg har sydd i det siste ;) Så i dag ble det en rødrutete spencerkjole med blonder.

Denne havner også i epla-butikken min, så får vi se om det blir noen fler etterhvert :)

TIL SALGS

Med fare for at det blir litt ensformig her om dagen - nok en voksipose er ferdig ;)Denne ligger til salgs på Epla-butikken min, trykk på bildet for å komme til butikken!

WENCHE-HALS!

Deilige og varme halser som både er dekorative og praktiske!
Rosa og lys beige, strikket i Cortina (100% ull, stikker og klør ikke!) og Fin (50% baby alpakka og 50% silke)
Strikket i sort, og med heklet rosa kant med buer, Cortina (100% ull, stikker og klør ikke!)

 
Strikket i mosegrønn Cortina (100% ull, stikker og klør ikke!) , med heklet kant med buer rundt - i samme garn.
(ble litt merkelig farge på det lille bildet, se på det store bildet for korrekt farge)

 

Halsene selges for 200,- i epla-butikken min.
Du kan også bestille i andre farger om ønskelig, send meg en mail på irene_siewartz@hotmail.com
(Kan også lages i barnestørrelse)

KOSEPOSER TIL DE FIRBENTE

De firbente må jo selvfølgelig også få julegaver, så jeg sydde en kosepose til Donna og Mali, hundene til Susanne. Ut i fra bildene vil jeg vel si at gaven ble vellykka ;)


Mali koser seg!


Donna sover søtt i koseposen!

Fikk også et koselig bilde av Molli med koseposen som Katrine bestilte før jul, og det ser da ut som den falt i smak der også:

Deilig og varmt inni posen :)

 

Har du en firbent venn som kunne ha brukt for en deilig og varm kosepose er det bare å sende meg en mail eller legge igjen en kommentar her - jeg syr på bestilling. Farger og størrelse er selvfølgelig mulig å komme med ønsker om :) For den størrelsen som Mali, Donna og Molli har på bildene over her tar jeg 250kr.  Posen er av fleece, fòret med deilig fuskepledd inni, kjempe god og varm, helt super både hjemme i sofaen og til å ha med seg ut når man skal på tur. Skal du kanskje stoppe og grille pølser i skogen kan hunden holde seg god og varm inni koseposen mens du spiser. Er hunden din sånn som min - som ikke liker å gå så mye ute i kulda - kan du ta med posen om dere må gå et lenger stykke, og så kan du bare bære hunden inni posen når den ikke orker å gå mer selv. Jeg hadde med meg Ruffen på julemarked på rådhusplassen i Oslo før jul. Regnet med at han ikke kom til å ville gå selv hele tiden når det var så kaldt, og skulle jeg bare bære han på armen ville det jo ikke akkurat bli lite kaldt da heller. Så jeg tok med koseposen og bar han inni den når potene begynte å bli rimelig kalde. Ruffen var kjempe fornøyd og sovna som en stein - god og varm. Var mange som komenterte hvor godt han så ut til å ha det inni posen sin :)

VENNINNEGAVER

Nå kan jeg endelig begynne og legge ut bilder av ting jeg lagde som julegaver i år :)


Til flere av venninnene mine kjøpte jeg søte duntøfler, og sydde to små varmeputer til som passet akkurat nedi tøflene. Varmeputene er fylt med grøtris og kan varmes i micro eller stekeovn, og deretter puttes de nedi tøflene. Perfekt for kalde føtter nå i vinterkulda! Kjempe deilige og myke, og varmen holder lenge! Varmeputene kan selvfølgelig brukes på andre måter også, som feks å legge de på stive muskler og ledd eller under dyna om natta.

 

Disse kan bestilles om noen skulle være interessert, både som vist ovenfor, eller store avlange varmeputer som kan legges over nakke og skuldre for å løse opp vonde ledd og muskler.
Send en mail (irene_siewartz@hotmail.com)  eller skriv i kommentarfeltet for nærmere avtale om pris og størrelse osv!

FROKOSTSETT FOR BARN

Blogg.no ville ikke samarbeide helt med meg når jeg skulle legge ut noen nye bilder her i går, så da prøver jeg igjen i dag. Har fått litt dilla på porselensdekorering, så nå har det blitt to søte sett til barn.


(150kr per sett + porto)


Har også lagd to i blått, for gutta, men de er ikke heeeelt ferdige enda, så de kommer senere ;)

KNAGGER - Shabby Chic

Prøvde å laste opp noen bilder her i går, men blogg.no ville visst ikke samarbeide med meg, så jeg prøver igjen i dag. I helga har jeg vært ensom og forlatt, fordi Daniel sov over hos en kompis i Oslo fra lørdag til søndag. Men egentlig syns jeg det er litt deilig i blant, å være for meg selv, og det var det hvertfall denne helga. Jeg jobba på dagen, men da jeg var ferdig kjøpte jeg med meg potetgull og smågodt, og vendte nesa mot sofaen og pleddet. Koste meg under et varmt pledd hele kvelden, mens jeg svirra litt med diverse hobbysaker.Lagde blant annet disse knaggene. Malte, pussa, og lekte meg litt med decoupage.


Disse to skal få erstatte den kjedelig trerekka vi har i gangen. Vi har nemlig en gyselig farge på veggene i gangen, men siden vi bare leier har vi ikke giddet å gjøre noe med det. Vi har bare ett år igjen på skole begge to, og da håper vi jo på å kunne kjøpe oss noe eget, derfor er det ikke noe vits å begyne å pusse opp her. Men det gjør det jo ikke veldig lett å dekorere i gangen da, når veggene er så grelle. Men disse skal da i alle fall kunne fungere.
Mens disse to har jeg egentlig ikke noe sted til, derfor havner de i salgsarkivet her på bloggen ;)
70kr per stykk

 

Kommer flere bilder senere i dag av andre ting jeg koste meg med i helga!

SWEET CHERRY

Ny veske er ferdig


Jeg elsker dette stoffet, det er jo så søtt :)


Kirsebærveske med sløyfe - 120kr

SØTE SMEKKER

Jeg sydde et par smekker for studentbedriften vår, og i går var de brått solgt til en venninnes tante :)


Gult bomullsstoff med stjerner på ene siden, og grønn fleece på andre siden. Kan selvfølgelig brukes på begge sider :)


Denim med mønstret bomullsstripe på ene siden, og frottè på andre siden.

Smekker kan selvfølgelig bestilles i ønskede farger og mønstere - om noen skulle være interessert ;)
(Pris kommer ann på stoffvalg, men ca.50-100kr per stykk)

VESKER TIL SALGS

Regner med at det er flere enn meg som er glad i vesker ;)På grunn av en liten trykkleif på en nettside jeg bestilte litt hobbyting fra så fikk jeg brått tilsendt en hel haug med veskehåndtak i bambus. Gjør jo selvfølgelig ikke noe å få mer for penga enn forventa, så nå er jeg i gang med å sy vesker. Har ikke akkurat bruk for alle selv, så her blir det mange til salgs.
Har sydd et par stykker i dag, og det kommer flere etterhvert. Det er selvfølgelig også mulig å komme med ønsker om mønster, farger og dekor, så skal jeg gjøre så godt jeg kan!
Alle veskene er fòret, og måler ca:
35cm i høyden (uten håndtakene)
40cm i bredden (på det bredeste)
Litt variasjoner vil forekomme, men det er kun snakk om 1-2cm fra eller til.

 


Hvit veske med firkanter i lilla, rosa og lyseblått.
100kr
Rød veske med svarte prikker, og en svart rose nederst.
130kr


 

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits