Strikking (siewartzhobby)

Strikking

BRETTETEPPE - ENDELIG FERDIG!!

Ca.10måneder etter jeg kjøpte inn garnet har jeg endelig gjort ferdig bretteteppet i Fritidsgarn! Jeg ble så utrolig lei etter å ha strikka 4 nøster i høst, så jeg måtte bare legge det fra meg. Dermed ble det ikke gjort noe mer på det før nå i våres, men nå er det altså ferdig! Det eneste som mangler er knapper, for jeg hadde ingen som passa til.

Det kan altså både brukes som teppe og lukkes sammen til en pose. Den er strikket i Fritidsgarn, og den heklede kanten rundt er i Puno. Når jeg kjøpte inn garnet var jo planen at den skulle være en gave, men siden jeg ble så lei ble den ikke ferdig til babyen ble født. Og siden jeg har brukt såpass mye tid på den har jeg funnet ut at jeg nå skal beholde den selv i stedet, så har jeg en deilig og fin pose til jeg selv får barn en gang :)

NABO-GAVE

Nabo'n venter en liten gutt når som helst, så da må vi jo selvfølgelig ha en liten velkommen hjem-gave når knøttet dukker opp her.


Brune tøffler med grønne sløyfer på - til en tøff liten gutt :)


Siden jeg egentlig har mer enn nok med bachelor-oppg min om dagen måtte jeg lage noe som gikk raskt, og da ble det selvfølgelig de små tøfflene. De har falt godt i smak hos alle tidligere mottakere i alle fall, så da satser vi på at de gjør det her også :)
Det blir ikke tid til så mye hobby-syssel om dagen pga bachelor'n, men jeg har noen halvferdige produkter som jeg håper på at jeg kan få skvisa inn litt tid til innimellom, så kanskje det blir litt mer fart på denna bloggen igjen snart ;)

PÅ'AN IGJEN!

I fjor høst var jeg skikkelig desperat fordi jeg hadde glemt å ta med meg strikketøy på en kjempe lang forelesning, så jeg og Susanne dro opp på majorstua i pausa så jeg kunne kjøpe meg noe. Etter litt fram og tilbake endte jeg opp på en teppepose i ull til baby. Hadde egentlig tenkt å strikke den til nevøen min som kom til verden i Januar, men jeg ble rett og slett så innmari lei at jeg ble nødt til å legge det fra meg til slutt. Det er jo bare fram og tilbake i glattstrikk, og siden det skal toves er det jo snakk om et ganske stort strikketøy.

MEN, nå har jeg endelig fått ut fingern og satt i gang med det igjen. Jeg er snart halvveis, men denne gangen skal jeg ikke stresse sånn som i begynnelsen, for da blir jeg bare lei igjen. Min lille nevø fikk selvfølgelig noe annet da han ble født, så nå blir nok teppeposen beregnet til vår fremtidige baby i stedet :) Ikke det at det er noen på gang, bare så det er klart, men siden jeg ikke er verdens kjappeste strikker så er det da greit å begynne litt tidlig! Hehe!


Dette bildet er fra oppskriftsheftet, jeg strikker min i striper med natur og beigemelert, og så tror jeg nok det blir brunt på den hekla kanten rundt. Greit å ha i kjønnsnøytrale farger når man først lager noe som tar såpass tid.


TO NYE PRODUKTER

Her er de to andre flaske-posene som jeg har laget under praksisen min, en med hank og en med snøring :)

TOVET FLASKEPOSE

På praksisplassen min holder vi på med strikking og toving nå, og lager blant annet flaskeposer. Disse kan brukes enten til termos, babyflasker, vinflasker eller gaveposer. I løpet av de fire dagene vi hadde der i uka som har gått har jeg strikket tre poser, men to av de ligger igjen på Prindsen, så de kommer det bilder av senere.Vi skal ha en utstilling på Prindsen den 18.februar, med alt som har blitt laget i løpet av praksistiden vår, men etter utstillingen kommer flaskeposene til salg på epla-butikken min :)
(selvfølgelig mulig å holde av posen om noen skulle ønske det, men da får man den ikke før etter den 18.)

Hvis noen av dere bor i nærheten av Oslo anbefaler jeg virkelig å komme på utstillinga vår, for der kommer det til å være veldig masse flotte produkter å se på! Det åpner kl.14 og varer til kl.16. Vil du vite mer om Prindsen aktivitetshus kan du gå inn på www.prindsen.org

ENDA EN GAVE TIL NEVØEN SOM SNART KOMMER TIL VERDEN

Min kommende nevø må jo få litt mer enn bare et par votter når han kommer til verden, så nå har jeg strikket et par babytøfler til han også.Fikk strikket et par ekstra tøfler i samme slengen, som nå ligger til salg på epla-butikken min.
(Trykk på bildene for å komme til epla) Nå som julegave-tida er over skal jeg endelig få tid til å lage litt fler produkter til butikken min også :)Babytøflene koster 150kr, og kan fåes i strl 0-3mnd,3-6mnd, og 6-10mnd.
Kan selvfølgelig lages i andre farger også.

SØTE TØFLER MED HJERTEKNAPPER

Fikk en bestilling på to par babytøfler fra acb.blogg.no, siden hun skal bli tante :)
Hun vet ikke enda om hun får en liten niese eller nevø, derfor ble det kjønnsnøytrale men søte farger.


Et par hvite og et par brune, med søte hjerteknapper på!

Så får vi håpe det lille nurket blir fornøyd når han/hun kommer til verden og får myke tøfler på beina ;)

TØFFLER TIL STINES NYFØDTE NIESE

Stine har akkurat blitt tante til ei kjempe nydelig jente, så ho bestilte et par babytøffler i mørk brunt til vesla :)Garnet heter Fin, og er fra Du store alpakka

SUPERMYKE BABYTØFFLER

Går veldig mye i studentbedrift om dagen, vi må jo lage alle produktene som skal være med i boka vår, men det er jo morro da :) I dag har jeg strikket et par søte babytøffler, i deilig mykt alpakkagarn fra Raumaull. (Fra den store haugen av garn som Den norske husfliden sponset oss med). Knappene er også fra Den norske husfliden.


Garnet er blanding av alpakka og silke, så det er utrolig mykt!!

GIVE-AWAY HOS STRIKKETUSSA!

Min kusine Strikketussa har give-away på bloggen sin, så nå er det lurt å titte innom ;) Du kan vinne en høstpakke, og det eneste du trenger å gjøre er å kommentere blogginnlegget hennes, og/eller skrive et innlegg om bloggen, og/eller bli følger av bloggen. For hver av tingene får du ett lodd.

Strikketussa sin blogg er, som dere sikkert skjønner, en blogg om strikking. Du kan finne masse inspirasjon og se bilder av de flotte tingene hun lager. Siden hun venter en liten bebbis i november (gleder meg til å møte lillesnuppa!) så lager hun selvfølgelig mye til babyer for tiden, blant annet denne supersøte hettedressen uten hette. Hehe!Så ta en titt på bloggen hennes og delta på give-away'n!

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits