Min nettbutikk (siewartzhobby)

Min nettbutikk

NY BUTIKK =)

Etter mye om og men har jeg endelig fått surra meg til å starte min egen epla-butikk. For de som ikke har hørt om Epla før, så er det en nettside der hvem som helst kan starte sin egen lille nettbutikk innenfor epla, der man kan selge ting man har laget eller pusset opp selv, pluss litt diverse andre småting. Tok litt tid før jeg skjønte alt, derfor har jeg ikke fått lagt ut så mange produkter enda, men hvis dere vil ta en titt så trykk på bildet her:



Kjempe koselig om dere vil følge butikken min eller legge den som din favoritt ;)

Skal legge ut noen fler produkter i morgen, men nå har jeg brukt nok tid på å surre på dataen for i kveld. Men jeg lurte på en liten ting som jeg håper noen kan hjelpe meg med....for at folk skal kunne betale med kort i epla-butikken min må jeg opprette en pay-pal konto. Det har jeg gjort, men så må man legge til et visa/kredittkort til kontoen, som en slags sikkerhet. Jeg må jo bare innrømme at jeg er litt skeptisk til at de skal ha tilgang til visakortet mitt.....har skjønt det sånn at hvis ikke kunden mottar varen fra meg så kan paypal trekke penger fra kortet mitt for å gi tilbake til kunden. Hvis det stemmer så kan de jo trekke penger fra min konto uten mitt samtykke da?

Har jeg misforstått greia med paypal?
Har du paypal-konto, og syns du det er trygt å bruke?

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits