desember 2012 (siewartzhobby)

desember 2012

BABYTEPPER med tekst


Malerier

En kollega flyttet akkurat i ny leilighet og trengte noe mer å henge på veggene, så da malte jeg to bilder i innflytningsgave til henne :)

TAVLERBodyer med artige teksterBRODERTE SMEKKER OG BANDANAS

Siden sist jeg la ut noe på denne bloggen har jeg endelig fått kjøpt meg broderingsmaskin!! *Lykke*
Det tok litt tid før jeg ble venn med den (delvis fordi jeg aldri leser bruksanvisninger, delsvis pga andre ting jeg ikke gidder å legge ut om her), men nå er jeg storfornøyd!! Det er så mye man kan gjøre når man har en sånn maskin, og jeg har etterhvert lært meg å laste ned og konvertere broderingsfiler fra nettet også, så mulighetene blir bare fler.
Jeg har brodert mye forskjellig siden jeg kjøpte maskinen, så det kommer flere innlegg etterhvert, men starter med å legge ut noen smekker, siklesmekker og bandanas jeg har brodert til babyer og hunder. Tilbake igjen

Nå er det virkelig lenge siden jeg har lagt ut noe her... Jeg har byttet litt fram og tilbake mellom denne bloggen og hverdagsbloggen min, kobinert dem i perioder og så funnet ut at jeg skal bruke begge igjen. Kommer aldri til å bestemme meg tror jeg ;)

Men nå for tiden har jeg fælt lite lyst til å blogge om hverdag og kaos, det er for mye og for lite som skjer på en gang, så derfor kommer det nok heller til å bli litt mer liv i denne bloggen igjen. Her skriver jeg bare om ting jeg lager, eller ideer og tips rundt håndarbeid og hobby. Ser at jeg blir nødt til å fikse litt på designet her og, men det kommer etterhvert....

 

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits