oktober 2010 (siewartzhobby)

oktober 2010

MONSTERKLUT

I dag hadde jeg planer om å få gjort unna en god del julegaver, men den gang ei.... Huset har sett helt bomba ut den siste uka (og det er pent sagt), så jeg var nødt til å få litt orden her. Dagen min ble derfor en salig miks av rydding og julegavelaging, og egentlig rota jeg til mer enn jeg rydda. Hehe!

Fikk i det minste tatt inn hagemøblene, syns vel kanskje det var på tide nå ;) og støvsuga her. Etter at vi passa hunden til svigers for en uke siden har det virvla hundehår overalt, selv om jeg har støvsuga flere ganger. Den hunden røyter så ekstremt at jeg ikke kan skjønne åssen han kan ha pels igjen på kroppen! Fikk gjort litt andre småting rundt i huset også, og selv om julegave-mekkinga ikke gikk like effektivt som planlagt så har jeg i det minste gjort ferdig to og en halv gave. Som vanlig er det ikke alt jeg kan legge ut bilde av, siden mottakerne er lesere av bloggen min, men jeg kan da hvertfall vise fram monster-kluten som jeg sydde til min minste nevø


Denne skal han få til jul, sammen med en håndkle-kappe:


Da blir alt klart for et deilig, kaldt bad i vinterkulda!

Min yngste niese skal få et lignende sett, bare at hun får bamse-klut i stedet for monster.

Så da er det bare å få pakket det inn :)

ANBEFALING!

Hvis du er like glad i både jul og håndarbeid som det jeg er - så er denne boka perfekt for deg!

Jeg bestilte den fra hobbyklubben og har akkurat fått den nå. Jeg elsker den! Det er så mange fine ting og gode ideer i den! Noe av det jeg liker best er at boka inneholder oppskrifter innenfor mange forskjellige hobby-områder, både hekling, strikking, decoupage, maling, filting, brodering, dekorering og til og med noen bakeoppskrifter. Kan garantere at jeg har henda fulle fram til jul i alle fall! Jeg har riktignok en haug med julegaver som skal lages også, men jeg er jo bare nødt til å prøve ut noe fra denne boka innimellom!

Har du noen hobbybøker å anbefale?

TREBRETT MED NISSER

Jeg greide ikke holde igjen lenger, jeg gleder meg til jul!Trebrett dekorert med nisser (decoupage) og linbånd.


Søteste nissen da <3

Blir ikke så mye bilder her om dagen fordi jeg driver mye med julegaver, og mange av gavemottakerne er innom bloggen her i blant, så derfor kan jeg ikke legge ut bilder. Men det kommer jo litt annet innimellom, så følg med ;)

NY BUTIKK =)

Etter mye om og men har jeg endelig fått surra meg til å starte min egen epla-butikk. For de som ikke har hørt om Epla før, så er det en nettside der hvem som helst kan starte sin egen lille nettbutikk innenfor epla, der man kan selge ting man har laget eller pusset opp selv, pluss litt diverse andre småting. Tok litt tid før jeg skjønte alt, derfor har jeg ikke fått lagt ut så mange produkter enda, men hvis dere vil ta en titt så trykk på bildet her:Kjempe koselig om dere vil følge butikken min eller legge den som din favoritt ;)

Skal legge ut noen fler produkter i morgen, men nå har jeg brukt nok tid på å surre på dataen for i kveld. Men jeg lurte på en liten ting som jeg håper noen kan hjelpe meg med....for at folk skal kunne betale med kort i epla-butikken min må jeg opprette en pay-pal konto. Det har jeg gjort, men så må man legge til et visa/kredittkort til kontoen, som en slags sikkerhet. Jeg må jo bare innrømme at jeg er litt skeptisk til at de skal ha tilgang til visakortet mitt.....har skjønt det sånn at hvis ikke kunden mottar varen fra meg så kan paypal trekke penger fra kortet mitt for å gi tilbake til kunden. Hvis det stemmer så kan de jo trekke penger fra min konto uten mitt samtykke da?

Har jeg misforstått greia med paypal?
Har du paypal-konto, og syns du det er trygt å bruke?

SØTNOS

Ei venninne bestilte et barneservise med ugle av meg, til dattera si som fyller ett år neste måned. Jeg måtte jo legge med en liten ekstra bursdagsgave til vesla fra meg også, så jeg fant noen super søte tøfler på Cubus, og skrev inn navnet hennes under.


Siden fleece-stoff ikke tåler så høy varme kunne jeg ikke lage vanlig antiskli på disse, men det er jo koselig med navnet på uansett da :)

I tillegg ble det en søt lue med skrift på også:

Jeg må bare innrømme at jeg ikke er helt fan av det å ha navnet på barnet på ytterklær, sånn som man ofte ser på luer spesielt. Det er veldig lett for en og annen ekkel gris å vinne tilliten til barnet når han faktisk "kan" navnet på ungen, et lite barn tenker jo ikke på at det står på lua, og har lett for å tro at denne personen er en bekjent siden han kan navnet.
Nå er jo ikke dette like aktuelt for en unge på 1år, ho flyr jo ikke akkurat rundt alene, men likevel....jeg syns det er bedre å skrive på andre søte ting :)

Hva syns dere om å ha barnas navn på lua eller lignende?

FROKOSTSETT FOR BARN

Blogg.no ville ikke samarbeide helt med meg når jeg skulle legge ut noen nye bilder her i går, så da prøver jeg igjen i dag. Har fått litt dilla på porselensdekorering, så nå har det blitt to søte sett til barn.


(150kr per sett + porto)


Har også lagd to i blått, for gutta, men de er ikke heeeelt ferdige enda, så de kommer senere ;)

PORSELENSSETT MED ENGLER

Nok en julegave er ferdig:


Porselenskopper og tallerker med engler på.
Englene har jeg tegnet på med porselenstusj. Har noen flere porselenssett som skal dekoreres også, noen er til barn og skal få litt artigere og mer fargerike figurer, mens de som er til voksne blir litt mer enkle - sånn som disse.

Til dette settet skal jeg også sy to dekkebrikker i svart og hvitt :)

SØTE TØFLER MED HJERTEKNAPPER

Fikk en bestilling på to par babytøfler fra acb.blogg.no, siden hun skal bli tante :)
Hun vet ikke enda om hun får en liten niese eller nevø, derfor ble det kjønnsnøytrale men søte farger.


Et par hvite og et par brune, med søte hjerteknapper på!

Så får vi håpe det lille nurket blir fornøyd når han/hun kommer til verden og får myke tøfler på beina ;)

KNAGGER - Shabby Chic

Prøvde å laste opp noen bilder her i går, men blogg.no ville visst ikke samarbeide med meg, så jeg prøver igjen i dag. I helga har jeg vært ensom og forlatt, fordi Daniel sov over hos en kompis i Oslo fra lørdag til søndag. Men egentlig syns jeg det er litt deilig i blant, å være for meg selv, og det var det hvertfall denne helga. Jeg jobba på dagen, men da jeg var ferdig kjøpte jeg med meg potetgull og smågodt, og vendte nesa mot sofaen og pleddet. Koste meg under et varmt pledd hele kvelden, mens jeg svirra litt med diverse hobbysaker.Lagde blant annet disse knaggene. Malte, pussa, og lekte meg litt med decoupage.


Disse to skal få erstatte den kjedelig trerekka vi har i gangen. Vi har nemlig en gyselig farge på veggene i gangen, men siden vi bare leier har vi ikke giddet å gjøre noe med det. Vi har bare ett år igjen på skole begge to, og da håper vi jo på å kunne kjøpe oss noe eget, derfor er det ikke noe vits å begyne å pusse opp her. Men det gjør det jo ikke veldig lett å dekorere i gangen da, når veggene er så grelle. Men disse skal da i alle fall kunne fungere.
Mens disse to har jeg egentlig ikke noe sted til, derfor havner de i salgsarkivet her på bloggen ;)
70kr per stykk

 

Kommer flere bilder senere i dag av andre ting jeg koste meg med i helga!

CARPE DIEM i Shabby Chic Style

Har malt og pusset noen trebokstaver som skal få stå til pynt på den nye sjenken min når den blir ferdig oppussetMin kjære var tydeligvis ikke helt oppdatert på latinsk'en, så når jeg viste det til han så han bare rart på meg og lurte på når jeg hadde blitt så fan av dem! Han trodde tydeligvis at jeg hadde tenkt å dekorere stua vår med navnet på en rappeduo i trebokstaver ;)

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits