august 2011 (siewartzhobby)

august 2011

FLOWERS AND BUTTERFLIES

Nok et produkt fra vår lille hobbydag:


Er veldig godt å tenke på at jeg allerede har fått unna noen julegaver altså! :) Har fått noen nye ideer til fler gaver også, så det dukker nok opp mer med jevne mellomrom her ;)

LITE SMYKKESKRIN

Enda en av julegavene jeg lagde her om dagen:


De sorte krusedullene nederst er egentlig et navn, men jeg måtte bare redigere litt på bildet for at ikke personen som skal få dette skal skjønne det ;)Et lite smykkeskrin i tre, med speil og skuff. Perfekt for søte små jenter ;)


JULEGAVER ALLEREDE ;)

Ok, jeg vet det er lenge til jul, men siden jeg snart begynner i full jobb så regner jeg med at jeg kommer til å få enda mindre tid enn i fjor til julegavemekkinga, derfor starter jeg veldig tidlig! I går hadde jeg et lite gaveverksted sammen med Marita, og fikk faktisk gjort unna hele 7 julegaver! Veldig fornøyd ;)


To av tingene jeg fikk laget var disse to vin-boksene i tre som jeg har malt og dekorert. En i vintagestil med engler, og en litt mer sommerlig, med strandhus og hyssingfletter på sidene.Har du begynt å tenke på julegaver??

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits