juli 2011 (siewartzhobby)

juli 2011

JEG ER GLAD I DEG FORDI....

Her om dagen fant jeg ut at jeg skulle lage noe koselig til min beste venninne, for å vise henne hvor mye jeg setter pris på ho. Jeg gjorde det egentlig veldig enkelt, tok en søt liten glasskrukke med rosa jordbær-lokk som jeg kjøpte på Søstrene Grene for en stund siden, og bandt rosa sløyfebånd i to nyanser rundt krukka. På lokket skrev jeg "Jeg er glad i deg fordi", og så var det bare å fylle opp krukka med mange små lapper om hvorfor jeg er glad i henne :)Da jeg var hos henne her om dagen snek jeg meg inn på soverommet og satte krukka på kommoden der, og i går kveld fikk jeg mld om at ho hadde funnet den og at ho ble utrolig glad :)

Det enkle er ofte det beste ;)

GIVEAWAY HOS FRU LYNG

Det er ikke ofte jeg legger ut "reklame" her, men denne gangen er det verdt det. Fru Lyng har giveaway på bloggen sin:

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL DEN

Det er superfine premier, og du kan gjøre noen forskjellige ting for å få lodd, blant annet å like facebook-siden til butikken hennes, skrive et innlegg på bloggen om konkurransen, eller reklamere for henne på facebook. Jeg får ikke lagt inn noe bilder av premiene her siden det ikke er lov å hente bilder fra bloggen hennes, men trykk på linken og ta en titt i det minste, jeg lover at det er verdt det ;)

Vurderer faktisk veldig sterkt å lure med meg noen venninner på en hamartur i sommer, så vi kan dra på butikken til Fru Lyng. Det ligger en del bilder på bloggen hennes av varer de har i butikken, og det er jo sååå mye fint! Jeg elsker den stilen, men her ute på bondelandet hos meg er det ikke akkurat enkelt å få tak i den typen interiør og dekorasjoner.

Ta hvertfall en titt på bloggen hennes, og meld deg på giveaway!

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits