juni 2011 (siewartzhobby)

juni 2011

DEILIGE CHIRI-TØFLER

Jeg ble bitt av basillen i går og lagde nok et par babytøfler. Oppskriften på disse har jeg satt sammen selv, så bare jeg får finpussa litt på den tenkte jeg at jeg kunne legge den ut her hvis noen har lyst til å prøve seg :)
Tøflene er heklet med dobbel tråd Chiri, og nål nr.5,5
På den nederste delen har jeg brukt bare hvit, men på toppen har jeg brukt en tråd hvit og en tråd rosa. Chiri er et veldig godt og mykt alpakka-garn, så det passer perfekt til små babyføtter :)

NØKKELHUS

Jeg kjøpte et nøkkelhus for et halvt år siden, og begynte å male det, men så ble det bare liggende uten at jeg fikk gjort det ferdig. Ikke akkurat en sjeldenhet her i huset ;) Jeg blir så fort lei av ting og starter på noe nytt før jeg er ferdig med det jeg først holdt på med. Men nå fikk jeg dratt meg selv i øra og gjort det ferdig, og jeg må si jeg ble veldig fornøyd! Hadde egentlig tenkt å dekorere det med noe decoupage også, men jeg fant ut at det egentlig var finest uten. Enkelt, slitt og fint!NYE BABYTØFLER

Mange søte små som kommer til verden om dagen, så da må man ha noen gaver på lur ;) Prøvde ut en ny oppskrift på babytøfler, disse er ganske tjukke, så de burde holde små babyføtter gode og varme!

Siden de hekles i så tjukt garn går det også kjempe raskt å lage =D

PC-MAPPE

Søstern hadde bursdag på lørdagen, og gaven fra oss ble en hjemmelaget pc-mappe. Ho har nettopp kjøpt seg lik pc som meg, så da var det veldig greit å lage den i riktige mål ;)


Blåstripete, med blondekant og englebilder på.Ensfarga blå inni, og fòret med dobbelt lag platevatt for god beskyttelse.


"LAGET AV TANTE"

Vi var i dåp til den yngste nevøen vår i går, og han fikk en grønn voksipose av oss. Jeg hadde egentlig tenkt å sette på en merkelapp med "hjemmelaget" som mamma har kjøpt til meg, men så kom jeg brått til å tenke på at jeg faktisk hadde èn merkelapp liggende her med "laget av tante" på. Den måtte jeg selvfølgelig bruke da!Jeg må nok få bestilt meg noen flere sånne merkelapper etterhvert, i litt forskjellige varianter. Men jeg må bare få en litt fetere bankkonto først, for akkurat nå er den rimelig skrapa ;)

STOR HOBBYPAKKE!! TILBUD HOS TANUM!

Tanum hadde et tilbud nå der du fikk et gavekort på 1500kr om du meldte deg inn i en av bokklubbene dems. Siden jeg allerede er medlem i hobbyklubben meldte jeg likegreit inn Daniel for å få gavekortet. ;) Det var masse materialer, bøker, filmer, og diverse andre ting man kunne bruke gavekortet på, og de eneste kravene er at du må bruke hele gavekortet med en gang og at du ikke kan ta mer enn tre bøker.

I dag kom pakka i posten, og jeg er super fornøyd!!


Lær å sy - 10 bøker i 1! En samling små bøker med innføring i 10 forskjellige teknikker, som feks Patchwork, Sashiko og Applikasjon. Kjempe kjekt å ha!


Tildas landsted - Jeg bare elsker Tilda-bøkene!


Fra skrot til skatter - kjempe fin bok med mange gode ideer til oppussing og gjenbruk!

 
Hobbymappe med kortlagings-utstyr - denne er nok den jeg er mest fornøyd med av alt! Kjempe kjekk mappe med mange plastlommer med masse stæsj, og slide-lukkning på toppen. Super til å oppbevare alle småtterier til kortlaging og scrapping. I tillegg var det med saks, tusjer, stempelputer og stempler!


Hobbyveske med utstyr - Innmari grei til oppbevaring av hobbyverktøy, og kjekk å ta med seg om man skal på hobbykveld eller noe. Oppi var det mønstersaks, pinsett, minisaks til servietter etc, skalpell ++


Etui med 10 heklenåler i forskjellige størrelser - Dette har jeg egentlig fra før, men jeg har rota bort et par av nålene, og siden de er så gode å hekle med tenkte jeg at det var likegreit å ha et ekstra sett!


Varg Veum dvd - Litt bare for å bruke opp siste rest av gavekortet, men jeg har faktisk blitt fan av Varg Veum-filmene etter at vi var og så den nyeste på kino for en liten stund siden! jeg har sett 2 av filmene, så gleder meg til å se denne og.


Jeg er veldig fornøyd med pakka mi, og alt detta - som da har en verdi av 1500kr, fikk jeg ved kun å betale portoen på 129kr. Heeeelt okey ;) Så om du ikke er medlem i hobbyklubben alt anbefaler jeg dere å melde dere inn og bruke dette tilbudet!KORT TIL DÅPSBARNET

Det er både dåp og bursdager på gang de nærmeste dagene, men jeg kan jo ikke legge ut gavene her før de er gitt bort, så det får komme senere. I mellomtida tenkte jeg at jeg kunne legge ut et bilde av kortet jeg lagde til dåpen til nevøen min:

Kortlaging er noe jeg akkurat har begynt å prøve meg på, så det er langt i fra noe avanserte greier detta her. Syns det er litt koselig å gi bort kort man har laget selv, for da blir det litt mer personlig :)

BRETTETEPPE - ENDELIG FERDIG!!

Ca.10måneder etter jeg kjøpte inn garnet har jeg endelig gjort ferdig bretteteppet i Fritidsgarn! Jeg ble så utrolig lei etter å ha strikka 4 nøster i høst, så jeg måtte bare legge det fra meg. Dermed ble det ikke gjort noe mer på det før nå i våres, men nå er det altså ferdig! Det eneste som mangler er knapper, for jeg hadde ingen som passa til.

Det kan altså både brukes som teppe og lukkes sammen til en pose. Den er strikket i Fritidsgarn, og den heklede kanten rundt er i Puno. Når jeg kjøpte inn garnet var jo planen at den skulle være en gave, men siden jeg ble så lei ble den ikke ferdig til babyen ble født. Og siden jeg har brukt såpass mye tid på den har jeg funnet ut at jeg nå skal beholde den selv i stedet, så har jeg en deilig og fin pose til jeg selv får barn en gang :)

LITT MER HEKLING OG TOVING

Nok et par tøfler, heklet og tovet. Disse er i størrelse 29-30, så de er ganske så små og var dermed raske å lage :)Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits