mars 2011 (siewartzhobby)

mars 2011

PÅ'AN IGJEN!

I fjor høst var jeg skikkelig desperat fordi jeg hadde glemt å ta med meg strikketøy på en kjempe lang forelesning, så jeg og Susanne dro opp på majorstua i pausa så jeg kunne kjøpe meg noe. Etter litt fram og tilbake endte jeg opp på en teppepose i ull til baby. Hadde egentlig tenkt å strikke den til nevøen min som kom til verden i Januar, men jeg ble rett og slett så innmari lei at jeg ble nødt til å legge det fra meg til slutt. Det er jo bare fram og tilbake i glattstrikk, og siden det skal toves er det jo snakk om et ganske stort strikketøy.

MEN, nå har jeg endelig fått ut fingern og satt i gang med det igjen. Jeg er snart halvveis, men denne gangen skal jeg ikke stresse sånn som i begynnelsen, for da blir jeg bare lei igjen. Min lille nevø fikk selvfølgelig noe annet da han ble født, så nå blir nok teppeposen beregnet til vår fremtidige baby i stedet :) Ikke det at det er noen på gang, bare så det er klart, men siden jeg ikke er verdens kjappeste strikker så er det da greit å begynne litt tidlig! Hehe!


Dette bildet er fra oppskriftsheftet, jeg strikker min i striper med natur og beigemelert, og så tror jeg nok det blir brunt på den hekla kanten rundt. Greit å ha i kjønnsnøytrale farger når man først lager noe som tar såpass tid.


SE HVA JEG HAR FÅTT :)

Bloggen min har hatt hikke i snart en uke nå, så jeg har ikke kommet inn på siden der jeg skriver nye innlegg.... Men nå er den kommet på bedre tanker, så da må jeg ta igjen litt av det tapte ;) Jeg har nemlig vært så heldig og fått to blogg-awarder av to søte jenter; Susanne og Marie! Tusen takk begge to, det var kjempe koselig!! Er alltid hyggelig å se at folk liker bloggen min og det jeg lager! Jeg anbefaler dere alle å ta en titt på begge disse bloggene, for de er begge noen kjempe kreative sjeler som lager mye fint! De har helt klart fortjent awarden begge to!

Så skal jeg gi den videre til fem bloggere som inspirerer meg, og da har jeg valgt ut disse:

* Lena-Marie - min strikkeglade kusine som stadig imponerer med strikkepinnene
* Marianne - en produktiv dame som både hekler og strikker veldig mye fint. Jeg elsker de strikkede pinnsvina hennes!!
* Silje Irene - en kreativ sjel som på tross av mye fysiske plager er storforbruker av garn og pinner
* Anne-Celin - en blogg full av inspirasjon for alle kreative mennesker. Hun selger også noen super fine krakker!
* Chasing the Stars - her får du gode tips og ideer, nok en kreativ sjel som gjerne deler med andre

JEG TRENGER LITT HJELP!

Jeg er i gang med bachelor-oppgaven min, og kort fortalt skal jeg jobbe med å formidle følelser gjennom å bruke rammetrykk på tekstil. Jeg har foreløpig ikke kommet lenger enn at jeg sitter og redigerer diverse bilder, som forslag til motiver jeg kan bruke. Men jeg trenger litt hjelp fra dere!

Hvordan bilde ville du brukt som motiv om du skulle lage et trykk som skal formidle en følelse??

Jeg har ikke valgt ut hvordan følelse jeg skal bruke enda, så det er bare å komme med alt du kan tenke på! For å si det på en litt annen måte da, hva slags motiv kan du forbinde med hvilken følelse?
Det kan være mennesker, natur, non-figurativt, abstrakt, utsnitt, stilleben, hva som helst, bare kom med alt du kan tenke på. Bildene jeg velger må jo redigeres og gjøres om til svart/hvitt for at det skal kunne overføres til en trykkramme, og da mener jeg kun svart og hvitt, ikke gråtoner, så det gir jo noen utfordringer det også.

Hittil har jeg blant annet redigert et bilde av lillesøstern:


Et av tremenningen min:


Og et bilde av øyet mitt:


Men som dere ser så blir det mye mennesker, og de fleste bildene mine er kun glede eller sorg/sinne, så jeg skulle gjerne funnet motiver på andre følelser også. Så kom gjerne med alle tanker og forslag som popper opp i hodene deres, så blir jeg veldig veldig glad! Ikke vær redd for at forslaget er feil eller ikke passer eller noe sånt, for jeg trenger ALT av ideer!!

SPENCER-KJOLE

Har ikke blitt så stor produksjon her i det siste, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid og lyst til å lage så mye. Hender jeg trenger en ordentlig pause i blant!

Men i dag fikk jeg brått litt arbeidslyst igjen, og satt i gang med et nytt sømprosjekt. Måtte ha litt variasjon fra alle voksiposene jeg har sydd i det siste ;) Så i dag ble det en rødrutete spencerkjole med blonder.

Denne havner også i epla-butikken min, så får vi se om det blir noen fler etterhvert :)

TIL SALGS

Med fare for at det blir litt ensformig her om dagen - nok en voksipose er ferdig ;)Denne ligger til salgs på Epla-butikken min, trykk på bildet for å komme til butikken!

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits