februar 2011 (siewartzhobby)

februar 2011

VOKSIPOSE MED UGLER

Tonje hadde lyst på en voksipose som ikke halve Norge har lik, så nå skal søte lille Jonathan få voksipose med ugler på :)Posene syr jeg på bestilling, og du kan selvfølgelig velge farger/mønster selv. Fyllet består av to sammensydde dyner, og trekket er bomull på yttersiden og polarfleece på innsiden, så den er god og varm! Trekket er lukket med skjulte trykknapper i bunn, så det er enkelt å ta det av og vaske, eller å bytte trekk dersom man vil ha flere å velge mellom. Jeg syr ekstra trekk til de som ønsker det :)
Legg igjen en kommentar her på bloggen eller send meg en mail på irene_siewartz@hotmail.com dersom du er interessert.

STRIPETE SELE TIL VARMERE DAGER

I dag har jeg faktisk fått gjort litt diverse, etter å ha sparka meg selv hardt i ræva et par ganger ;)
Susanne har vært snill og latt meg låne mønster av henne til en sele til Ruffen, så nå har han en fin sele han kan bruke når det blir litt varmere vær.

Siden Ruffen har så veldig mye pels blir det fort litt Qtips-aktig når han får på seg sele, hehe, hodet og bakparten blir veldig stort, mens der selen "pakker sammen" pelsen blir han tynn. Men det får nå bare gå, for jeg syns det er mye mer kjekt å bruke sele enn halsbånd, så slipper vi å risikere nakkeskader og lignende.

Hvis du har lyst på sele til hunden din kan du ta en titt på hjemmesiden til Susanne:
www.donbulldesign.piczo.com
Der kan du se masse fine seler hun har laget, og bestille selv.

KONKURRANSE-TIPS

Susanne har konkurranse på bloggen sin, der du kan vinne et kjempe fint te-skrin!

Jeg har jo et som jeg har laget selv, derfor deltar jeg ikke, men jeg anbefaler alle andre å delta :) Disse skrinene er kjempe fine og praktiske, med seks små rom oppi der du har forskjellige te-sorter. Mye koseligere å sette fram på bordet enn de kjipe eskene som te'en kommer i fra butikken.

Trykk her for å komme til bloggen til Susanne og innlegget med konkurranse-reglene!

DE FIRBENTE FRYSER OGSÅ

Det er ikke bare blant de to-bente babyene det er populært med gode og varme poser - de firbente liker visst også å ha noe å krype inni når de kalde blå biter i nesa. I dag har jeg sydd nok en kosepose, denne skal sendes av gårde til en heldig Shih Tzu.

Ruffen elsker koseposen sin, og den er alltid med i veska når jeg har han med meg rundt omkring. Tidligere denna uka var vi hos mamma en tur, og når vi skulle hjem var selvfølgelig toget forsinka, så vi måtte vente en stund. Da var lillegutt veldig fornøyd med å krype sammen inni koseposen sin!


Bildene er tatt med mobilen, så de er ikke så gode men ;)


UTSTILLING FRA PRAKSISPERIODEN VÅR

Etter fire fantastiske uker i praksis på Aktivitetshuset Prindsen hadde vi utstilling på huset i går, noe som var en suksess. Det kom ca 100 personer innom og kikket på alle de fine produktene som brukerne har laget i løpet av tiden vi har vært der, så det var en god del fler enn vi hadde regnet med. Vi har hatt fire kurs i løpet av praksisen, strikking&toving, maling, decoupage&smykkelaging, og tekstiltrykk, og jaggu var det mye fine produkter fra alle kursene! Vi innså ikke hvor mye som faktisk var laget før vi skulle sette opp til utstillingen, vi trodde egentlig at det kom til å bli litt lite til å stille ut i et så stort rom, men det ble heller tvert i mot.


Til og med et lite hjørnebord ble dekorert med fargerike trykk!


Noen av maleriene


Vesker som er strikket og tovet, pluss noen blomsterpotter med serviettdecoupage


Stofftrykk


Smykker


Decoupage


Stofftrykk

Skulle virkelig ønske at vi kunne hatt praksis i enda noen flere uker, men jeg er veldig glad for at jeg har fått være der i fire uker hvertfall! Det blir en helt annen måte å jobbe på enn når man er i skolen, både i forhold til det pedagogiske og det faglige.

Hvis du vil lese litt mer om Prindsen og hvordan vi har hatt det der kan du gå inn på hverdagsbloggen min ved å trykke her:
www.siewartz.blogg.no

LØRDAGENS "ARBEID"!

Nok en voksipose er klar til levering! Eieren av denne er en liten hemmelighet foreløpig ;)Det er noen timers jobb å lage disse, men så må jeg jo innrømme at jeg blir like fornøyd hver gang når en er ferdig! Også blir det da enklere og enklere for hver gang jeg lager en, for man kommer jo mer inn i det etterhvert.

 

Voksiposene kan selvfølgelig bestilles - bare send meg en mail eller legg igjen en kommentar her. Farge osv bestemmer du selv :)

VOKSIPOSE TIL NYFØDT JENTE

Ny voksipose er ferdig og klar for levering :)


WENCHE-HALS!

Deilige og varme halser som både er dekorative og praktiske!
Rosa og lys beige, strikket i Cortina (100% ull, stikker og klør ikke!) og Fin (50% baby alpakka og 50% silke)
Strikket i sort, og med heklet rosa kant med buer, Cortina (100% ull, stikker og klør ikke!)

 
Strikket i mosegrønn Cortina (100% ull, stikker og klør ikke!) , med heklet kant med buer rundt - i samme garn.
(ble litt merkelig farge på det lille bildet, se på det store bildet for korrekt farge)

 

Halsene selges for 200,- i epla-butikken min.
Du kan også bestille i andre farger om ønskelig, send meg en mail på irene_siewartz@hotmail.com
(Kan også lages i barnestørrelse)

HOBBYBOK-SALG!!

På vei til praksisen i går ringte Susanne og tipset meg om at det var salg på hobbybøker på Nordli på Gunnerius. Selv om jeg er fattiglus om dagen så måtte jeg jo bare ta en tur innom, og jaggu fikk jeg da kjøpt et lass ;)Alle bøkene kostet bare 39,- per stykk, så det var rett og slett bare for billig til å la være ;) Nå venter jeg bare på å få tilbake symaskina mi fra service (noe som har tatt så ekstremt lang tid nå!!!), så skal jeg sette i gang med noen nye prosjekter :)

TO NYE PRODUKTER

Her er de to andre flaske-posene som jeg har laget under praksisen min, en med hank og en med snøring :)

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits