januar 2013 (siewartzhobby)

januar 2013

Irene gjør ting ho ikke kan

Her i grotta mi er det veldig mye gang... Lang gang..... masse gang..... Jeg har akkurat satt inn en lang sjenk i den innerste delen av gangen, og da måtte jeg ha noe å pynte med også. Jeg fant ut at det beste ville vært om jeg hadde noe pynt som var litt spesielt, så kanskje folk fokuserte på det i stedet for å tenke på hvor ille lang gangen er ;) Det er nemlig ikke mange som har vært her som ikke har kommentert at det er mye gang.... Så begynte fantasien å løpe løpsk, og etter kort tid hadde jeg satt i gang med prosjekt "Irene gjør ting ho ikke kan". Denne gangen skulle jeg kutte glass og sette sammen min egen form for dekorasjon.

Jeg startet med to vinglass, to gamle kaffekopper, tre gamle kaffekopp-skåler, en gammel lysestake, pluss lim og spraymaling. Etter litt testing og feiling gikk det til slutt bedre enn forventet faktisk, og slik ble resultatet:


Lysestake, kaffekopp-skål, toppen av et vinglass, og to gamle øredobber.


Kaffekopp-skål, stetten fra et vinglass, kaffekopp, og en rose av noen gamle boksider.
Håndklesett

Diverse håndklesett jeg har brodert med broderingsmaskinen


Mr.Right og Mrs.Allways Right
(ja, det er meninga at det står allways med dobbel L)


Snabelvask & snabeltørk og musevask & musetørkSøstern er akkurat ferdig utdannet prest, og skal nå flytte til Brummundal for å jobbe der. Til jul fikk ho derfor to håndklesett av meg:

Da skulle ho hvertfall være klar for gjester av alle slag når ho flytter ;)

GAVER TIL MINE FLOTTE KOLLEGAER

Da de første hektiske ukene av dette skoleåret var overstått fikk jeg lyst til å gi en liten gave til noen av kollegaene mine. To av dem fordi de var en fantastisk god hjelp det første året jeg jobbet som lærer, og den tredje fordi ho hadde en litt vanskelig tid da - men likevel var ho alltid blid og gjorde en like god jobb som alltid. (det var kortversjonen) ;)
Ikke noe er så koselig som en helt uventet gave, så det er også noe av det koseligste å gi! Jeg dekorerte noen glasskrukker, fylte med deilig te i løsvekt, og hang på en tesil. Det falt visst i smak :) 
Jeg er virkelig heldig som har så flotte kollegaer!

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits