Informasjon (siewartzhobby)

Informasjon

Tilbake igjen

Nå er det virkelig lenge siden jeg har lagt ut noe her... Jeg har byttet litt fram og tilbake mellom denne bloggen og hverdagsbloggen min, kobinert dem i perioder og så funnet ut at jeg skal bruke begge igjen. Kommer aldri til å bestemme meg tror jeg ;)

Men nå for tiden har jeg fælt lite lyst til å blogge om hverdag og kaos, det er for mye og for lite som skjer på en gang, så derfor kommer det nok heller til å bli litt mer liv i denne bloggen igjen. Her skriver jeg bare om ting jeg lager, eller ideer og tips rundt håndarbeid og hobby. Ser at jeg blir nødt til å fikse litt på designet her og, men det kommer etterhvert....

 

SAMMENSLÅING

Jeg har bestemt meg for at jeg skal slå sammen hobbybloggen med hverdagsbloggen min igjen, rett og slett fordi jeg ikke skriver så ofte lenger, og da er det ikke noe vits med to blogger. Jeg sletter ikke denne hobbybloggen likevel, men det kommer bare til å komme oppdateringer på:

www.siewartz.blogg.no

 

Håper dere vil titte innom der også :)

GIVEAWAY HOS LILLEHOTTENTOTT

Lillehottentott har giveaway der du kan vinne kjempe fine barnetøffler i skinn fra Tøflus.no.
Jeg hadde aldri hørt om nettbutikken før, men tok en titt og lagret den rett på favoritter. Den er kjekk å ha når tantebarn skal ha bursdags/julegaver, og når man etterhvert får egne barn ;)

Ta en titt her:


For å delta i konkurransen går du inn på denne bloggen:
LILLEHOTTENTOTT

Det er faktisk ikke ofte jeg gidder å delta på sånt, for jeg liker ikke å lesse ned bloggen min med masse "reklame", men denne syns jeg virkelig var verdt et forsøk! :)

GI EN HJELPENDE HÅND DU OGSÅ!

Jeg er skikkelig elendig på å oppdatere her for tida, enkelt og greit! Selv om jeg har lagd litt diverse småtterier så får jeg aldri somla meg til å legge inn bilder her. I tillegg er det veldig mye som skjer, med bachelor-oppgave, jobbsøking (jeg har faktisk fått jobb fra høsten av!!!), og i tillegg har vi akkurat fått oss en liten valp - noe som selvfølgelig krever sitt! Når det er så mye som skjer så blir jeg litt stressa, og da forsvinner også litt av lysten til å syssle med hobbysaker fordi jeg vet det er så mye annet jeg burde ha gjort i stedet. Men ikke gi meg opp helt, for det kommer seg, jeg har bare en litt rolig periode :)

Tenkte jeg bare skulle legge ut en liten oppfordring i mens! Det er jo mange av dere her på blogg som er flittige strikkere og heklere, eller syersker, så kanskje dere kunne tenke dere å bidra med noen små ting til Amanda-prosjektet? Jeg kom over nettsiden dems, der det blant annet står dette:Amandaprosjektet er oppkalt etter dattera vår som levde nesten hele sitt liv på nyfødt/barne intensiven på Rikshospitalet. Det gjorde de en fantastisk jobb, og vi, som foreldre har lyst til å gi noe tilbake, og det gjennom strikking og hekling!
Det kommer heldigvis alltid nye barn til verden, og noen av dem vil trenge ekstra hjelp. Da kan ei lue, et teppe, et par sokker og kanskje noen votter bety mye. For den lille, og for de som står rundt; Det at noen bryr seg nok til å bruke tid på å strikke/hekle...
.....Så har vi sett at dette engasjerer og at det er mange som vil hjelpe. Derfor har vi utvidet prosjektet, slik at vi stadig kan forsyne avdelingene med nye sokker, votter, luer og tepper. Det trengs stadig påfyll, for det barnet som får det teppet, den lua og de vottene og sokkene beholder det. Det er deres, og det får foreldrene med seg når de en dag skal ut av sykehuset. Det får de som et minne, fra tøffe dager.
Teppene skal være omtrent på størrelse med et A3 ark, og når det gjelder resten så trenger vi ulike størrelser. Alt fra de som er prematur, til de, som Amanda, er født til rett tid, allikevel syke. Et godt råd er å finne fram mønster på dukke klær, og ta utgangspunkt i det.


Tingene du lager kan sendes inn til disse folkene bak prosjektet, kontakt-info finner du på nettsiden, eller du kan også sende det direkte til et sykehus hvis du har lyst til å støtte andre sykehus enn Riksen. Jeg syns hvertfall det hørtes ut som en super ting å gjøre, og det passer meg fint å holde på med sånne småtterier nå som hobbylysta ikke er helt på topp. Baby-ting blir fort ferdig og krever ikke så mye som de større tingene.

Håper det er flere som vil være med og støtte prosjektet!

LITT OM SIEWARTZHOBBY

Etter å ha fått et spark i ræva av min søte kusine Strikketussa har jeg endelig fått surra meg til å lage en hobbyblogg. Har jo lagt ut litt bilder på hverdagsbloggen min, av ting jeg lager, men det er jo litt mer oversiktlig å ha en egen blogg for alle hobbyting :)

Her kommer jeg til å legge ut bilder av saker og ting som jeg lager, litt oppskrifter innimellom, og ting for salg. Kommer nok til å variere litt hvor ofte det kommer innlegg her, er ikke alltid jeg har like god tid, men skal oppdatere så ofte jeg kan. Hvis du har en bra hobbyblogg eller vet om en som er verdt en titt så blir jeg veldig glad hvis du legger igjen en link. Jeg kommer til å legge til alle hobbybloggene jeg liker på lenke-lista mi her.

Hvis du ser noe her på bloggen som du gjerne kunne tenke deg å bestille, eller du har noen spørsmål, så kan du kontakte meg på irene_siewartz@hotmail.com.

Ha en finfin dag alle sammen :)


Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits