For hunden (siewartzhobby)

For hunden

UTFORDRINGER MED SKADET VALP!

For tre uker siden tømte jeg sparekontoen min for å få et nytt familiemedlem:Lille Roxie er blanding av pomeranien og papillon. Jeg fant ut at Ruffen kunne ha veldig godt av litt selskap her hjemme når vi begynner å jobbe fult til høsten, så dermed ble det altså familieforøkelse. Hun er en livlig liten duracellvalp, og på søndagen gikk det veldig galt. Vesla hoppa fra senga i et ubevoktet sekund (på tross av at jeg har voktet henne som en hauk siden hun kom hit!!!), og det resulterte i tre brekte tær og en operasjon for nesten 16000kr!! Siden forsikringa ikke var gjeldende enda ble det er hardt hogg i økonomien, men heldigvis har jeg veldig snille besteforeldre som ville låne meg penger fram til jeg begynner i den nye jobben.


Etter å ha operert inn tre stifter ble benet gipset godt og vesla fikk parabol rundt hodet!

Nå skal ho da holde seg i ro i 3-4 uker framover, til bruddet har grodd ordentlig, og det er ikke bare enkelt med en så energisk liten tass!! Vi har heldigvis fått låne en valpebinge av snille Susanne, uten den vet jeg ikke åssen vi skulle greid oss! Men så ble det også en utfordring når vi skal ut på tur. Roxie kan selvfølgelig ikke gå selv, hun får bare gå litt for å få gjort fra seg utenfor her, men ellers må hun bæres. Hun er jo ikke særlig fornøyd med det, så hun spreller og kaver så mye hun kan i håp om at vi skal slippe ho ned. Derfor fant jeg ut at jeg måtte sy sammen en liten bag/veske til å bære henne i, så hun i det minste ligger litt tryggere enn bare på armen min.

 
Den er helt enkel, men god for henne å ligge i, og kjekk for meg å ha henne i. Med en stropp over skulderen slipper jeg å alltid ha en hånd under henne og en over, så nå kan jeg kanskje få gjort litt her hjemme også ;)

Selvfølgelig måtte det bli rosa striper, og med rosa babyteppe oppi ;)

STRIPETE SELE TIL VARMERE DAGER

I dag har jeg faktisk fått gjort litt diverse, etter å ha sparka meg selv hardt i ræva et par ganger ;)
Susanne har vært snill og latt meg låne mønster av henne til en sele til Ruffen, så nå har han en fin sele han kan bruke når det blir litt varmere vær.

Siden Ruffen har så veldig mye pels blir det fort litt Qtips-aktig når han får på seg sele, hehe, hodet og bakparten blir veldig stort, mens der selen "pakker sammen" pelsen blir han tynn. Men det får nå bare gå, for jeg syns det er mye mer kjekt å bruke sele enn halsbånd, så slipper vi å risikere nakkeskader og lignende.

Hvis du har lyst på sele til hunden din kan du ta en titt på hjemmesiden til Susanne:
www.donbulldesign.piczo.com
Der kan du se masse fine seler hun har laget, og bestille selv.

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits