Decoupage (siewartzhobby)

Decoupage

FLOWERS AND BUTTERFLIES

Nok et produkt fra vår lille hobbydag:


Er veldig godt å tenke på at jeg allerede har fått unna noen julegaver altså! :) Har fått noen nye ideer til fler gaver også, så det dukker nok opp mer med jevne mellomrom her ;)

LITE SMYKKESKRIN

Enda en av julegavene jeg lagde her om dagen:


De sorte krusedullene nederst er egentlig et navn, men jeg måtte bare redigere litt på bildet for at ikke personen som skal få dette skal skjønne det ;)Et lite smykkeskrin i tre, med speil og skuff. Perfekt for søte små jenter ;)


JULEGAVER ALLEREDE ;)

Ok, jeg vet det er lenge til jul, men siden jeg snart begynner i full jobb så regner jeg med at jeg kommer til å få enda mindre tid enn i fjor til julegavemekkinga, derfor starter jeg veldig tidlig! I går hadde jeg et lite gaveverksted sammen med Marita, og fikk faktisk gjort unna hele 7 julegaver! Veldig fornøyd ;)


To av tingene jeg fikk laget var disse to vin-boksene i tre som jeg har malt og dekorert. En i vintagestil med engler, og en litt mer sommerlig, med strandhus og hyssingfletter på sidene.Har du begynt å tenke på julegaver??

DEKORERT SERVERINGSBRETT

Susanne og jeg pleier å dele servietter med hverandre når en av oss får kløra i noen fine, og i dag fikk jeg brukt en veldig søt serviett jeg har fått av henne - til å dekorere et trebrett.


På kantene har jeg brukt lyserosa blondebånd, hvite sløyfer, og rosa hekla blomster (alt fra Panduro)

DEKORATIVE TE-SKRIN!

I går hadde vi juleverksted her, og da fikk jeg endelig dekorert ferdig noen te-skrin som er julegaver til Daniels bestemødre + noen fler. 

 

  

 

 

 


 


Skrinene skal selvfølgelig fylles opp med god te!
Er jo mye finere å ha en slik boks stående på bordet når man har gjester - enn de små papirboksene som teen egentlig ligger i!

TREBRETT MED NISSER

Jeg greide ikke holde igjen lenger, jeg gleder meg til jul!Trebrett dekorert med nisser (decoupage) og linbånd.


Søteste nissen da <3

Blir ikke så mye bilder her om dagen fordi jeg driver mye med julegaver, og mange av gavemottakerne er innom bloggen her i blant, så derfor kan jeg ikke legge ut bilder. Men det kommer jo litt annet innimellom, så følg med ;)

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits