Irene gjør ting ho ikke kan (siewartzhobby)

Irene gjør ting ho ikke kan

Her i grotta mi er det veldig mye gang... Lang gang..... masse gang..... Jeg har akkurat satt inn en lang sjenk i den innerste delen av gangen, og da måtte jeg ha noe å pynte med også. Jeg fant ut at det beste ville vært om jeg hadde noe pynt som var litt spesielt, så kanskje folk fokuserte på det i stedet for å tenke på hvor ille lang gangen er ;) Det er nemlig ikke mange som har vært her som ikke har kommentert at det er mye gang.... Så begynte fantasien å løpe løpsk, og etter kort tid hadde jeg satt i gang med prosjekt "Irene gjør ting ho ikke kan". Denne gangen skulle jeg kutte glass og sette sammen min egen form for dekorasjon.

Jeg startet med to vinglass, to gamle kaffekopper, tre gamle kaffekopp-skåler, en gammel lysestake, pluss lim og spraymaling. Etter litt testing og feiling gikk det til slutt bedre enn forventet faktisk, og slik ble resultatet:


Lysestake, kaffekopp-skål, toppen av et vinglass, og to gamle øredobber.


Kaffekopp-skål, stetten fra et vinglass, kaffekopp, og en rose av noen gamle boksider.
Én kommentar

Annie

28.01.2013 kl.20:28

Wow, super stilig! Skulle ønske jeg var mer kreativ og kunne komme på sånne ting!

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits