JULEGAVER ALLEREDE ;) (siewartzhobby)

JULEGAVER ALLEREDE ;)

Ok, jeg vet det er lenge til jul, men siden jeg snart begynner i full jobb så regner jeg med at jeg kommer til å få enda mindre tid enn i fjor til julegavemekkinga, derfor starter jeg veldig tidlig! I går hadde jeg et lite gaveverksted sammen med Marita, og fikk faktisk gjort unna hele 7 julegaver! Veldig fornøyd ;)


To av tingene jeg fikk laget var disse to vin-boksene i tre som jeg har malt og dekorert. En i vintagestil med engler, og en litt mer sommerlig, med strandhus og hyssingfletter på sidene.Har du begynt å tenke på julegaver??

5 kommentarer

mettehobby

02.08.2011 kl.21:53

Ja, det har jeg faktisk :) -og det er vel ett par mnd.siden jeg begynte å tenke på der :) Syns det er kjekt å være tidlig ute, og bygger meg opp et lite "lager" med ting jeg kan bruke til julegaver eller bare førjulsoverraskelser ;) Kjempekoselig!! Kjekt å se at det er andre som er tidlig ute ;)

Lena-Marie

02.08.2011 kl.21:58

Digger vintage-vinboksen :D Ja, jeg har begynt å tenke på julegaver. Må se å få rumpa i gir og begynne å lage også da, hehe. Det gjenstår... ;)

Anniknn

02.08.2011 kl.22:35

Ja, litt faktisk! :)

Pia

03.08.2011 kl.01:20

De var utrolig flotte! Så flink du er!! :P

beautybyme

03.08.2011 kl.21:52

Jeg begynte på den første julegaven for en stund siden. Kom ca halveis, og så har det blitt liggende. Typisk meg. Fikk lyst til å fortsette nå, så tror jeg slår av pc'en og tar frem strikketøyet. =)

Takk for inspirasjonen!

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits