GIVEAWAY HOS FRU LYNG (siewartzhobby)

GIVEAWAY HOS FRU LYNG

Det er ikke ofte jeg legger ut "reklame" her, men denne gangen er det verdt det. Fru Lyng har giveaway på bloggen sin:

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL DEN

Det er superfine premier, og du kan gjøre noen forskjellige ting for å få lodd, blant annet å like facebook-siden til butikken hennes, skrive et innlegg på bloggen om konkurransen, eller reklamere for henne på facebook. Jeg får ikke lagt inn noe bilder av premiene her siden det ikke er lov å hente bilder fra bloggen hennes, men trykk på linken og ta en titt i det minste, jeg lover at det er verdt det ;)

Vurderer faktisk veldig sterkt å lure med meg noen venninner på en hamartur i sommer, så vi kan dra på butikken til Fru Lyng. Det ligger en del bilder på bloggen hennes av varer de har i butikken, og det er jo sååå mye fint! Jeg elsker den stilen, men her ute på bondelandet hos meg er det ikke akkurat enkelt å få tak i den typen interiør og dekorasjoner.

Ta hvertfall en titt på bloggen hennes, og meld deg på giveaway!

2 kommentarer

fru Lyng

07.07.2011 kl.19:24

åh det var da koselig lesning. Tusen takk for det. Og dere er hjertlig velkomne. Men vent 2 uker da..hihi. Jeg reiser bort på søndag;))

Ha en flott kveld

Janne

Siewartz

07.07.2011 kl.20:07

fru Lyng: Hehe, da får vi prøve å få det til om et par uker i stedet ;)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits