STOR HOBBYPAKKE!! TILBUD HOS TANUM! (siewartzhobby)

STOR HOBBYPAKKE!! TILBUD HOS TANUM!

Tanum hadde et tilbud nå der du fikk et gavekort på 1500kr om du meldte deg inn i en av bokklubbene dems. Siden jeg allerede er medlem i hobbyklubben meldte jeg likegreit inn Daniel for å få gavekortet. ;) Det var masse materialer, bøker, filmer, og diverse andre ting man kunne bruke gavekortet på, og de eneste kravene er at du må bruke hele gavekortet med en gang og at du ikke kan ta mer enn tre bøker.

I dag kom pakka i posten, og jeg er super fornøyd!!


Lær å sy - 10 bøker i 1! En samling små bøker med innføring i 10 forskjellige teknikker, som feks Patchwork, Sashiko og Applikasjon. Kjempe kjekt å ha!


Tildas landsted - Jeg bare elsker Tilda-bøkene!


Fra skrot til skatter - kjempe fin bok med mange gode ideer til oppussing og gjenbruk!

 
Hobbymappe med kortlagings-utstyr - denne er nok den jeg er mest fornøyd med av alt! Kjempe kjekk mappe med mange plastlommer med masse stæsj, og slide-lukkning på toppen. Super til å oppbevare alle småtterier til kortlaging og scrapping. I tillegg var det med saks, tusjer, stempelputer og stempler!


Hobbyveske med utstyr - Innmari grei til oppbevaring av hobbyverktøy, og kjekk å ta med seg om man skal på hobbykveld eller noe. Oppi var det mønstersaks, pinsett, minisaks til servietter etc, skalpell ++


Etui med 10 heklenåler i forskjellige størrelser - Dette har jeg egentlig fra før, men jeg har rota bort et par av nålene, og siden de er så gode å hekle med tenkte jeg at det var likegreit å ha et ekstra sett!


Varg Veum dvd - Litt bare for å bruke opp siste rest av gavekortet, men jeg har faktisk blitt fan av Varg Veum-filmene etter at vi var og så den nyeste på kino for en liten stund siden! jeg har sett 2 av filmene, så gleder meg til å se denne og.


Jeg er veldig fornøyd med pakka mi, og alt detta - som da har en verdi av 1500kr, fikk jeg ved kun å betale portoen på 129kr. Heeeelt okey ;) Så om du ikke er medlem i hobbyklubben alt anbefaler jeg dere å melde dere inn og bruke dette tilbudet!7 kommentarer

Strikkeguri

11.06.2011 kl.15:27

Oy, her var det mykje kjekt! Veit du om dette tilbudet gjeld fremdeles? Har du isåfall ein link? :)

Strikkeguri

11.06.2011 kl.15:38

Såg linken nå! :P hehe, må sjekke det ut! :)

elinshobby

11.06.2011 kl.20:43

Ja her har du fått litt å bruke tid på. Har sett alle Varg Veum-filmene (ikke den nyeste) de er bare kjempegod. Boken fra skrot til skatter kunne jeg tenkt meg også. Er så greit å male om skap og kommoder, slippe å kjøpe nytt. I Norge er det jo mye bruk og kast, men jeg liker best det jeg har, så da maler jeg det bare om når jeg f.eks pusser opp et rom.

Siewartz

13.06.2011 kl.11:22

Strikkeguri: Ja gjør det, er masse fint man kan velge mellom!! :D

Siewartz

13.06.2011 kl.11:23

elinshobby: Fra skrot til skatter er kjempe fin! Mange gode ideer og mye inspirasjon! Jeg syns også det er veldig morro å pusse opp gamle ting, så jeg har hatt lyst på den boka lenge :P
åj, det var ikke en dålig velkomst pakke da ;)

Siewartz

18.06.2011 kl.15:39

kristina: Ikke sant :P

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits