BRETTETEPPE - ENDELIG FERDIG!! (siewartzhobby)

BRETTETEPPE - ENDELIG FERDIG!!

Ca.10måneder etter jeg kjøpte inn garnet har jeg endelig gjort ferdig bretteteppet i Fritidsgarn! Jeg ble så utrolig lei etter å ha strikka 4 nøster i høst, så jeg måtte bare legge det fra meg. Dermed ble det ikke gjort noe mer på det før nå i våres, men nå er det altså ferdig! Det eneste som mangler er knapper, for jeg hadde ingen som passa til.

Det kan altså både brukes som teppe og lukkes sammen til en pose. Den er strikket i Fritidsgarn, og den heklede kanten rundt er i Puno. Når jeg kjøpte inn garnet var jo planen at den skulle være en gave, men siden jeg ble så lei ble den ikke ferdig til babyen ble født. Og siden jeg har brukt såpass mye tid på den har jeg funnet ut at jeg nå skal beholde den selv i stedet, så har jeg en deilig og fin pose til jeg selv får barn en gang :)

6 kommentarer

sofaprinsessensverden

06.06.2011 kl.20:30

Ble veldig fint da! Selv om det tok sin tid :P

Siewartz

06.06.2011 kl.20:36

sofaprinsessensverden: Hehe, ja jeg er veldig fornøyd! :D Men kommer ikke akkurat til å strikke et til med det første kan du si ;)
Praktisk og utrolig fint:)

Siewartz

06.06.2011 kl.21:45

Kristina, mamma til en Prins!: Takk :) Ja det er jo veldig kjekt å ha :)

Hobbystua

06.06.2011 kl.23:17

Heisann:) Dette teppet ser flott ut,,og det har ikke noe og si om en bruker en uke eller et år,,hovedsaken er at en blir ferdig og at resultatet er bra:)) Ser under her at du har strikket tøfler,og søte babysokker:))

Siewartz

07.06.2011 kl.10:07

Hobbystua: Takk skal du ha! :) Jeg er en veldig utålmodig person, så slike ting som tar litt tid er egentlig ikke noe for meg, men akkurat denne måtte jeg bare prøve meg på! Så fikk det heller ta litt tid ;)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits