UTFORDRINGER MED SKADET VALP! (siewartzhobby)

UTFORDRINGER MED SKADET VALP!

For tre uker siden tømte jeg sparekontoen min for å få et nytt familiemedlem:Lille Roxie er blanding av pomeranien og papillon. Jeg fant ut at Ruffen kunne ha veldig godt av litt selskap her hjemme når vi begynner å jobbe fult til høsten, så dermed ble det altså familieforøkelse. Hun er en livlig liten duracellvalp, og på søndagen gikk det veldig galt. Vesla hoppa fra senga i et ubevoktet sekund (på tross av at jeg har voktet henne som en hauk siden hun kom hit!!!), og det resulterte i tre brekte tær og en operasjon for nesten 16000kr!! Siden forsikringa ikke var gjeldende enda ble det er hardt hogg i økonomien, men heldigvis har jeg veldig snille besteforeldre som ville låne meg penger fram til jeg begynner i den nye jobben.


Etter å ha operert inn tre stifter ble benet gipset godt og vesla fikk parabol rundt hodet!

Nå skal ho da holde seg i ro i 3-4 uker framover, til bruddet har grodd ordentlig, og det er ikke bare enkelt med en så energisk liten tass!! Vi har heldigvis fått låne en valpebinge av snille Susanne, uten den vet jeg ikke åssen vi skulle greid oss! Men så ble det også en utfordring når vi skal ut på tur. Roxie kan selvfølgelig ikke gå selv, hun får bare gå litt for å få gjort fra seg utenfor her, men ellers må hun bæres. Hun er jo ikke særlig fornøyd med det, så hun spreller og kaver så mye hun kan i håp om at vi skal slippe ho ned. Derfor fant jeg ut at jeg måtte sy sammen en liten bag/veske til å bære henne i, så hun i det minste ligger litt tryggere enn bare på armen min.

 
Den er helt enkel, men god for henne å ligge i, og kjekk for meg å ha henne i. Med en stropp over skulderen slipper jeg å alltid ha en hånd under henne og en over, så nå kan jeg kanskje få gjort litt her hjemme også ;)

Selvfølgelig måtte det bli rosa striper, og med rosa babyteppe oppi ;)

8 kommentarer

ChasingTheStars

06.05.2011 kl.20:00

uffda,så forferdelig dyrt det var!! stakkar liten valpen! fin "veske" du har lagd da,å nydelig hund! :) god helg!

mettehobby

06.05.2011 kl.20:52

Uff da stakkars :-/ Masse god bedring med den lille skatten din. :)

elinshobby

06.05.2011 kl.21:01

Å for en skjønn liten valp du har skaffet deg. Kjempesmart veske du har laget.

Ønsker den skjønne lille vovsen god bedring.

Siewartz

06.05.2011 kl.21:37

ChasingTheStars: Takk skal du ha :) Ja det ble utrolig dyrt ja :( Jeg brast jo ut i gråt når dyrlegen sa det, for jeg hadde jo ikke så mye penger! Heldigvis kunne bestemora mi låne meg penger, ellers hadde jeg måtte ta opp forbrukslån, for jeg hadde aldri i verden hatt samvittighet til å avlive henne bare pga penger!

God helg til deg også :)

Siewartz

06.05.2011 kl.21:38

mettehobby: Takk for det :) Hun tar det heldigvis veldig fint, virker ikke som ho har særlig vondt, ho er i full fres og skal helst leke og kose døgnet rundt<3 Så det er hvertfall godt å se :)

Siewartz

06.05.2011 kl.21:39

elinshobby: Tusen takk :) Ho er ganske så søt ja :D Hun er prikk lik sånn Ruffen, den andre hunden vår, var når han var liten. Så det blir spennende å se hvor like de blir når hun blir voksen. Ho er hvertfall helt herlig <3

Cathrine

06.05.2011 kl.22:45

Uff, stakkars. Får håpe dere slipper det igjen!

Utrolig søt :)

Siewartz

07.05.2011 kl.10:21

Cathrine: Ja jeg håper virkelig at alt går bra nå, og at det ikke blir noen komplikasjoner! Stakkars vesla har hatt en hard start på livet kan man si. =/ Men nå blir hun skjemt bort som bare det for å veie opp ;)

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits