NY METODE FOR TOVING (siewartzhobby)

NY METODE FOR TOVING

Bare for å ha noe kjapt og enkelt som jeg kunne henge fingra i midt blant bacheloroppgave-skriving og trykking - så satte jeg i gang med et par heklede og tovede tøffler.Når jeg har tovet ting før så har jeg alltid brukt grønnsåpe rett inni vaskemaskina. Det er effektivt, men noe upraktisk da man gjerne må kjøre maskina en gang til etterpå for å få ut såpa ordentlig. Men i denne tøffeloppskrifta stod det at man skulle bruke vanlig vaskepulver + en god dæsj med tøymykner, og jaggu funka det helt supert! Må innrømme jeg var litt overraska, for jeg hadde aldri hørt om at man kunne gjøre det på den måten før!

Bruker du grønnsåpe når du tover noe, eller bruker du vaskemiddel og tøymykner?

7 kommentarer

Hobbystua

25.04.2011 kl.18:02

Heisann. Dette ble knallfine tøfler du har heklet. Men jeg bruker kun vanlig vaskemiddel ved toving,,men skyllemiddel har jeg ikke forsøkt selv. Men dette skal jeg forsøke neste gang selv. Har hørt at grønnsåpe ikke er bra for vaskemaskinen,så det bruker jeg ikke. Må du ha en riktig fin fortsettelse på uken:))

akbhandy

25.04.2011 kl.18:11

Så flotte tøfler du har hekla. Bruker kun Milo når jeg tover. :-)

Siewartz

25.04.2011 kl.18:53

Hobbystua: Er visst bare jeg som henger igjen med den gode gamle grønnsåpa da ;P Hehe! Har jo hørt at grønnsåpe ikke er bra for maskina jeg også, men jeg har bare aldri hørt noe alternativ. Men nå vet jeg det hvertfall ;)

Ha en fin uke du også!

Siewartz

25.04.2011 kl.18:54

akbhandy: Takk skal du ha :) Jeg skal nok spare vaskemaskina mi for grønnsåpa heretter jeg også ;)

sofaprinsessensverden

25.04.2011 kl.21:49

Synes resultatet ofte blir best med grønnsåpe, men greit med alternativer :)

Nå er jeg så heldig at jeg snart får min egen lille hobby vaskemaskin! oi som jeg gleder meg til vi får ny så jeg kan legge beslag på den gamle!!! :D

Siewartz

26.04.2011 kl.15:40

sofaprinsessensverden: Det funka veldig bra når jeg prøvde det på disse, men det er jo eneste gangen jeg har prøvd det også da ;)

irene

16.05.2011 kl.13:21

Jeg bruker vaskemiddel (så vidt jeg husker), og det har fungert fint hver gang :) Tror ikke jeg har brukt tøymykner. Grønnsåpe har jeg bare brukt når jeg tover for hånd.. :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits