GI EN HJELPENDE HÅND DU OGSÅ! (siewartzhobby)

GI EN HJELPENDE HÅND DU OGSÅ!

Jeg er skikkelig elendig på å oppdatere her for tida, enkelt og greit! Selv om jeg har lagd litt diverse småtterier så får jeg aldri somla meg til å legge inn bilder her. I tillegg er det veldig mye som skjer, med bachelor-oppgave, jobbsøking (jeg har faktisk fått jobb fra høsten av!!!), og i tillegg har vi akkurat fått oss en liten valp - noe som selvfølgelig krever sitt! Når det er så mye som skjer så blir jeg litt stressa, og da forsvinner også litt av lysten til å syssle med hobbysaker fordi jeg vet det er så mye annet jeg burde ha gjort i stedet. Men ikke gi meg opp helt, for det kommer seg, jeg har bare en litt rolig periode :)

Tenkte jeg bare skulle legge ut en liten oppfordring i mens! Det er jo mange av dere her på blogg som er flittige strikkere og heklere, eller syersker, så kanskje dere kunne tenke dere å bidra med noen små ting til Amanda-prosjektet? Jeg kom over nettsiden dems, der det blant annet står dette:Amandaprosjektet er oppkalt etter dattera vår som levde nesten hele sitt liv på nyfødt/barne intensiven på Rikshospitalet. Det gjorde de en fantastisk jobb, og vi, som foreldre har lyst til å gi noe tilbake, og det gjennom strikking og hekling!
Det kommer heldigvis alltid nye barn til verden, og noen av dem vil trenge ekstra hjelp. Da kan ei lue, et teppe, et par sokker og kanskje noen votter bety mye. For den lille, og for de som står rundt; Det at noen bryr seg nok til å bruke tid på å strikke/hekle...
.....Så har vi sett at dette engasjerer og at det er mange som vil hjelpe. Derfor har vi utvidet prosjektet, slik at vi stadig kan forsyne avdelingene med nye sokker, votter, luer og tepper. Det trengs stadig påfyll, for det barnet som får det teppet, den lua og de vottene og sokkene beholder det. Det er deres, og det får foreldrene med seg når de en dag skal ut av sykehuset. Det får de som et minne, fra tøffe dager.
Teppene skal være omtrent på størrelse med et A3 ark, og når det gjelder resten så trenger vi ulike størrelser. Alt fra de som er prematur, til de, som Amanda, er født til rett tid, allikevel syke. Et godt råd er å finne fram mønster på dukke klær, og ta utgangspunkt i det.


Tingene du lager kan sendes inn til disse folkene bak prosjektet, kontakt-info finner du på nettsiden, eller du kan også sende det direkte til et sykehus hvis du har lyst til å støtte andre sykehus enn Riksen. Jeg syns hvertfall det hørtes ut som en super ting å gjøre, og det passer meg fint å holde på med sånne småtterier nå som hobbylysta ikke er helt på topp. Baby-ting blir fort ferdig og krever ikke så mye som de større tingene.

Håper det er flere som vil være med og støtte prosjektet!

Én kommentar

Mie

20.04.2011 kl.16:49

Så bra! Det skal jeg gjøre!! Takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits