PÅ'AN IGJEN! (siewartzhobby)

PÅ'AN IGJEN!

I fjor høst var jeg skikkelig desperat fordi jeg hadde glemt å ta med meg strikketøy på en kjempe lang forelesning, så jeg og Susanne dro opp på majorstua i pausa så jeg kunne kjøpe meg noe. Etter litt fram og tilbake endte jeg opp på en teppepose i ull til baby. Hadde egentlig tenkt å strikke den til nevøen min som kom til verden i Januar, men jeg ble rett og slett så innmari lei at jeg ble nødt til å legge det fra meg til slutt. Det er jo bare fram og tilbake i glattstrikk, og siden det skal toves er det jo snakk om et ganske stort strikketøy.

MEN, nå har jeg endelig fått ut fingern og satt i gang med det igjen. Jeg er snart halvveis, men denne gangen skal jeg ikke stresse sånn som i begynnelsen, for da blir jeg bare lei igjen. Min lille nevø fikk selvfølgelig noe annet da han ble født, så nå blir nok teppeposen beregnet til vår fremtidige baby i stedet :) Ikke det at det er noen på gang, bare så det er klart, men siden jeg ikke er verdens kjappeste strikker så er det da greit å begynne litt tidlig! Hehe!


Dette bildet er fra oppskriftsheftet, jeg strikker min i striper med natur og beigemelert, og så tror jeg nok det blir brunt på den hekla kanten rundt. Greit å ha i kjønnsnøytrale farger når man først lager noe som tar såpass tid.


3 kommentarer

Siri

01.04.2011 kl.15:04

Så fin, gleder meg til å se den ferdig :)

Lars-Andreas og mamma

02.04.2011 kl.23:30

Nydelig teppepose!

Strikker du på bestilling??

Siewartz

03.04.2011 kl.10:49

Lars-Andreas og mamma: Jeg strikker en del på bestilling ja, men akkurat denne tror jeg nok ikke jeg orker å strikke en til av! hehe :P Har brukt så himla lang tid på den, blir så fort lei når det bare er sånn glattstrikk fram og tilbake ;) Men hvis du kjenner noen andre som strikker så kan du godt få oppskrift altså!

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits