SE HVA JEG HAR FÅTT :) (siewartzhobby)

SE HVA JEG HAR FÅTT :)

Bloggen min har hatt hikke i snart en uke nå, så jeg har ikke kommet inn på siden der jeg skriver nye innlegg.... Men nå er den kommet på bedre tanker, så da må jeg ta igjen litt av det tapte ;) Jeg har nemlig vært så heldig og fått to blogg-awarder av to søte jenter; Susanne og Marie! Tusen takk begge to, det var kjempe koselig!! Er alltid hyggelig å se at folk liker bloggen min og det jeg lager! Jeg anbefaler dere alle å ta en titt på begge disse bloggene, for de er begge noen kjempe kreative sjeler som lager mye fint! De har helt klart fortjent awarden begge to!

Så skal jeg gi den videre til fem bloggere som inspirerer meg, og da har jeg valgt ut disse:

* Lena-Marie - min strikkeglade kusine som stadig imponerer med strikkepinnene
* Marianne - en produktiv dame som både hekler og strikker veldig mye fint. Jeg elsker de strikkede pinnsvina hennes!!
* Silje Irene - en kreativ sjel som på tross av mye fysiske plager er storforbruker av garn og pinner
* Anne-Celin - en blogg full av inspirasjon for alle kreative mennesker. Hun selger også noen super fine krakker!
* Chasing the Stars - her får du gode tips og ideer, nok en kreativ sjel som gjerne deler med andre

8 kommentarer

21.03.2011 kl.18:45

naw,takker :) så koslig!

deluda

21.03.2011 kl.19:33

sv; ja ikke sant :D

utrolig fin blogg du har, tror nok du har fått deg en ny følger! ;)

Mamma til lille Majken

21.03.2011 kl.20:03

Oiiii :D Så koselig å få en sånn award!! Også fra deg da. En av de mest inpirerende bloggerne jeg vet om! Tuusen takk :)
Jeg skal selvsagt gi awarden videre og du burde absolutt fått en av meg også, men det er kanskje ikke lov! :)

Stine Camilla

21.03.2011 kl.20:27

Sv: Ja, det var de virkelig. Ja, det er det. Jeg skal selvfølgelig ikke ha nr. 2 eller 3 i et bryllup. Men jeg la ut kjoler som jeg kunne tenke meg til et bryllup og andre kjoler, så jeg skulle nok skrevet det litt annerledes i innlegget. Ja, det er stor forskjell fra bryllup til bryllup. Men dette var virkelig stor inspirasjon.
Den første og den siste var vel de 2 jeg likte best, tror jeg. Hehe, men man må jo ha seg noen nye kjoler hvert år :p Jeg synes virkelig du skal slå til å kjøpe den øverste eller den nederste eller begge 2. For de var helt nydelige :)
Jeg finner nok ut av det. Takk for tips ;)
Klem Stine Camilla

siljeirenehobby

21.03.2011 kl.22:53

Owwwww!

Tusen hjertelig takk, dette var virkelig en kjek overraskelse! Nå fikk jeg plutselig ny inspirasjon:-) Jeg ligger faktisk med dårlig kropp og klarte ikke å gå på jobb i dag, tusen tusen takk, du løftet meg opp noen hakk nå!! Og må jo bare få si at du har kjempe fin blogg og skulle veldig gjerne gitt deg en Award! Men skal selvfølgelig gi den videre til 5 verdige bloggere:-)

Klem

Hobbystua

21.03.2011 kl.23:23

Hei kjære bloggvenn:) Mange tusen takk for Awarden fra deg,,dette skal du hvite at jeg setter stor pris på. Er jo så mange flinke jenter/damer ute i den store blogglandia,,og så velger du meg også. Du er jo en dyktig og flink ung dame som har mange flotte evner. Så jeg skal huske på deg en dag også:)) Ønsker deg en fortsatt finfin uke:))

Lena-Marie

24.04.2011 kl.19:53

Tusen takk Irene! Så koselig :klem: Også jeg som ikke oppdaget det før nå :( Har forsømt bloggen litt i det siste dessverre. Mye å gjøre ute i det fine været. Men skal oppdatere snart igjen, og da skal jeg spre denne koselige awarden videre til blogger som inspirerer meg :) (er det lov å sende award tilbake?? ).

Siewartz

25.04.2011 kl.10:43

Lena-Marie: Kan skjønne at man har et par andre ting å henge fingra i når man har ei lita tulle, PLUSS at det er fint vær ;) Jeg har ikke akkurat vært rå på å oppdatere her selv i det siste! hehe!

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits