JEG TRENGER LITT HJELP! (siewartzhobby)

JEG TRENGER LITT HJELP!

Jeg er i gang med bachelor-oppgaven min, og kort fortalt skal jeg jobbe med å formidle følelser gjennom å bruke rammetrykk på tekstil. Jeg har foreløpig ikke kommet lenger enn at jeg sitter og redigerer diverse bilder, som forslag til motiver jeg kan bruke. Men jeg trenger litt hjelp fra dere!

Hvordan bilde ville du brukt som motiv om du skulle lage et trykk som skal formidle en følelse??

Jeg har ikke valgt ut hvordan følelse jeg skal bruke enda, så det er bare å komme med alt du kan tenke på! For å si det på en litt annen måte da, hva slags motiv kan du forbinde med hvilken følelse?
Det kan være mennesker, natur, non-figurativt, abstrakt, utsnitt, stilleben, hva som helst, bare kom med alt du kan tenke på. Bildene jeg velger må jo redigeres og gjøres om til svart/hvitt for at det skal kunne overføres til en trykkramme, og da mener jeg kun svart og hvitt, ikke gråtoner, så det gir jo noen utfordringer det også.

Hittil har jeg blant annet redigert et bilde av lillesøstern:


Et av tremenningen min:


Og et bilde av øyet mitt:


Men som dere ser så blir det mye mennesker, og de fleste bildene mine er kun glede eller sorg/sinne, så jeg skulle gjerne funnet motiver på andre følelser også. Så kom gjerne med alle tanker og forslag som popper opp i hodene deres, så blir jeg veldig veldig glad! Ikke vær redd for at forslaget er feil eller ikke passer eller noe sånt, for jeg trenger ALT av ideer!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits