VOKSIPOSE MED UGLER (siewartzhobby)

VOKSIPOSE MED UGLER

Tonje hadde lyst på en voksipose som ikke halve Norge har lik, så nå skal søte lille Jonathan få voksipose med ugler på :)Posene syr jeg på bestilling, og du kan selvfølgelig velge farger/mønster selv. Fyllet består av to sammensydde dyner, og trekket er bomull på yttersiden og polarfleece på innsiden, så den er god og varm! Trekket er lukket med skjulte trykknapper i bunn, så det er enkelt å ta det av og vaske, eller å bytte trekk dersom man vil ha flere å velge mellom. Jeg syr ekstra trekk til de som ønsker det :)
Legg igjen en kommentar her på bloggen eller send meg en mail på irene_siewartz@hotmail.com dersom du er interessert.

7 kommentarer

sofaprinsessensverden

27.02.2011 kl.16:56

Nydelige poser :)

Merete

27.02.2011 kl.17:02

Kjempe lekker!! Jeg skal bli tante om noen mnd, da vil jeg gjerne kjøpe en voksi av deg =D Vil bare vente til vi vet om det blir gutt eller jente før jeg velger farger, men da sender jeg deg en mail når jeg vet :)

Anniken

27.02.2011 kl.17:30

Så flink du er!!! Skulle ønske jeg var god på håndarbeide også, jeg kan verken sy eller strikke eller noen ting.

Strikkeguri

27.02.2011 kl.18:41

Så mye fint du lager! Jeg gikk faktisk nettopp til innkjøp av det samme uglestoffet du har brukt her, har blitt hektet på ugletoff! :P Men hvor er det mulig å finne mønster på slike poser du lager? :)

Strikkeguri

27.02.2011 kl.20:06

Jeg fant faktisk en oppskrift på nettet nå, tenkte den kan være grei å ha liggende :)

SV: Stoffet har jeg bestillt fra www.textart.no. De har veldig mye fint, billig og rask levering. Servicen er også veldig bra, håndskreven takk for bestillingen, kjempekoslig :)

Tonje

02.03.2011 kl.14:19

Tusen takk igjen for raskt og supert arbeid, Irene! Jeg gleder meg til å bruke ugler i posen:) Bernt handler eksterne seler i dag forresten! Stor klem

Siewartz

03.03.2011 kl.15:17

Tonje: Veldig koselig at du ble fornøyd, og veldig koselig at du ville bestille fra meg også :) Bra dere fikser eksterne seler, da blir det jo helt supert ;) Gi søte Jonathan en suss fra meg ;) Stor klem tilbake!

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits