UTSTILLING FRA PRAKSISPERIODEN VÅR (siewartzhobby)

UTSTILLING FRA PRAKSISPERIODEN VÅR

Etter fire fantastiske uker i praksis på Aktivitetshuset Prindsen hadde vi utstilling på huset i går, noe som var en suksess. Det kom ca 100 personer innom og kikket på alle de fine produktene som brukerne har laget i løpet av tiden vi har vært der, så det var en god del fler enn vi hadde regnet med. Vi har hatt fire kurs i løpet av praksisen, strikking&toving, maling, decoupage&smykkelaging, og tekstiltrykk, og jaggu var det mye fine produkter fra alle kursene! Vi innså ikke hvor mye som faktisk var laget før vi skulle sette opp til utstillingen, vi trodde egentlig at det kom til å bli litt lite til å stille ut i et så stort rom, men det ble heller tvert i mot.


Til og med et lite hjørnebord ble dekorert med fargerike trykk!


Noen av maleriene


Vesker som er strikket og tovet, pluss noen blomsterpotter med serviettdecoupage


Stofftrykk


Smykker


Decoupage


Stofftrykk

Skulle virkelig ønske at vi kunne hatt praksis i enda noen flere uker, men jeg er veldig glad for at jeg har fått være der i fire uker hvertfall! Det blir en helt annen måte å jobbe på enn når man er i skolen, både i forhold til det pedagogiske og det faglige.

Hvis du vil lese litt mer om Prindsen og hvordan vi har hatt det der kan du gå inn på hverdagsbloggen min ved å trykke her:
www.siewartz.blogg.no

2 kommentarer

Hanna

20.02.2011 kl.16:40

Så mye fint! :) Hadde jeg bodd nærmere skulle jeg komt jeg også!

Mie

20.02.2011 kl.23:16

Mye fine ting dem/dere har laga! Virker som at du har hatt en fin praksis :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits