TOVET FLASKEPOSE (siewartzhobby)

TOVET FLASKEPOSE

På praksisplassen min holder vi på med strikking og toving nå, og lager blant annet flaskeposer. Disse kan brukes enten til termos, babyflasker, vinflasker eller gaveposer. I løpet av de fire dagene vi hadde der i uka som har gått har jeg strikket tre poser, men to av de ligger igjen på Prindsen, så de kommer det bilder av senere.Vi skal ha en utstilling på Prindsen den 18.februar, med alt som har blitt laget i løpet av praksistiden vår, men etter utstillingen kommer flaskeposene til salg på epla-butikken min :)
(selvfølgelig mulig å holde av posen om noen skulle ønske det, men da får man den ikke før etter den 18.)

Hvis noen av dere bor i nærheten av Oslo anbefaler jeg virkelig å komme på utstillinga vår, for der kommer det til å være veldig masse flotte produkter å se på! Det åpner kl.14 og varer til kl.16. Vil du vite mer om Prindsen aktivitetshus kan du gå inn på www.prindsen.org

3 kommentarer

Mamma til lille Majken

30.01.2011 kl.22:42

Du er så utrolig flink altså. den var kjempe fin :)

Siewartz

01.02.2011 kl.18:25

Kjernefamilien: Takk for det :P

27.09.2011 kl.05:00

kjempe stillig flaske pose

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits