NYE INNKJØP (siewartzhobby)

NYE INNKJØP

Jeg driver for tiden og strikker en belly-bukse til den lille nevøen min, og siden det er veldig tynt garn tar det også litt tid! Men bilde kommer selvfølgelig når den blir ferdig etterhvert ;)

Jeg har bestilt meg fire nye hobbybøker nå faktisk, syns jeg fortjente et lite påfyll i hylla mi. Hihi! Jeg har bestilt boka "Myk start" fra Ark.no, der kostet den nemlig bare 218kr! (Trykk på bildene for å komme til salgsstedene)


Buksa jeg holder på med nå er fra en oppskrift i denne boka. Har lånt den både på biblioteket og av ei venninne før, og kunne jo forsåvidt bare gjort det igjen, men det er så mange fine oppskrifter i den at jeg fant ut det var like greit å kjøpe boka selv. Når jeg en gang skal ha barn skal jeg definitivt strikke masse fra denne!

I tillegg har jeg bestilt tre bøker fra Hobbyklubben, siden det er salg der nå.
Den ene er "Sy til barn", til 99kr. Jeg har aldri sett i den før, men den virker veldig fin. Inneholder oppskrifter på plagg til barn fra 1-4år.


Den andre er "Barn igjen", det er også en sy-bok, men inneholder også litt strikking. Flest oppskrifter til barn, men også noen til mor. Koster 79kr!


Og den siste er "Rom for rom". Har hørt at den ikke er fult så bra som man skulle forvente, men at det er en grei inspirasjonsbok. Når den bare koster 79kr er det jo helt greit om den ikke er stappfull av gode oppskrifter, så lenge man kan få noen gode ideer og bruke noen av oppskriftene i alle fall.


Så da er det bare å vente på at godsakene skal dumpe ned  postkassa mi :)

Har du noen av disse bøkene, eller har du vært borti de? Såfall blir jeg veldig glad om du legger igjen en kommentar om hva du syns, om det er gode kjøp eller ikke!

2 kommentarer

now it's showtime

17.01.2011 kl.15:38

ser fine ut de :)

Siewartz

20.01.2011 kl.11:32

now it's showtime: Ja jeg håper det hvertfall ;)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits