KOSEPOSER TIL DE FIRBENTE (siewartzhobby)

KOSEPOSER TIL DE FIRBENTE

De firbente må jo selvfølgelig også få julegaver, så jeg sydde en kosepose til Donna og Mali, hundene til Susanne. Ut i fra bildene vil jeg vel si at gaven ble vellykka ;)


Mali koser seg!


Donna sover søtt i koseposen!

Fikk også et koselig bilde av Molli med koseposen som Katrine bestilte før jul, og det ser da ut som den falt i smak der også:

Deilig og varmt inni posen :)

 

Har du en firbent venn som kunne ha brukt for en deilig og varm kosepose er det bare å sende meg en mail eller legge igjen en kommentar her - jeg syr på bestilling. Farger og størrelse er selvfølgelig mulig å komme med ønsker om :) For den størrelsen som Mali, Donna og Molli har på bildene over her tar jeg 250kr.  Posen er av fleece, fòret med deilig fuskepledd inni, kjempe god og varm, helt super både hjemme i sofaen og til å ha med seg ut når man skal på tur. Skal du kanskje stoppe og grille pølser i skogen kan hunden holde seg god og varm inni koseposen mens du spiser. Er hunden din sånn som min - som ikke liker å gå så mye ute i kulda - kan du ta med posen om dere må gå et lenger stykke, og så kan du bare bære hunden inni posen når den ikke orker å gå mer selv. Jeg hadde med meg Ruffen på julemarked på rådhusplassen i Oslo før jul. Regnet med at han ikke kom til å ville gå selv hele tiden når det var så kaldt, og skulle jeg bare bære han på armen ville det jo ikke akkurat bli lite kaldt da heller. Så jeg tok med koseposen og bar han inni den når potene begynte å bli rimelig kalde. Ruffen var kjempe fornøyd og sovna som en stein - god og varm. Var mange som komenterte hvor godt han så ut til å ha det inni posen sin :)

5 kommentarer

Elena

30.12.2010 kl.13:12

Å så søte de var! Ingen tvil om at de koser seg nei!

Trine :)

12.01.2011 kl.10:38

Er det noen mulighet for å få et lite hint om hvordan du har laget de? Får en kinesisk nakenhund i hus se og har lyst til å lage en sånn pose til henne. Men er litt usikker på fremgangs måte :/

Siewartz

13.01.2011 kl.19:21

Trine: Dette er et av produktene jeg selger mest av, så jeg kan nesten ikke legge ut oppskriften her - for da gir jeg jo bort det jeg faktisk tjener noen kroner på. Men du kan selvfølgelig bestille en kosepose av meg, så ser du jo hvordan den er laget ;)

Karina

20.01.2011 kl.17:17

Så utrolig flott ide og hundepose! Den ville nok hunden min elsket:)

Tror jeg må prøve på noe lignende, og hvis jeg ikke får de til, skal jeg vurdere å kjøpe..

Du lager forresten utrolig mye fint:) Har du noe imot at jeg legger deg til på bloggen min?

Siewartz

21.01.2011 kl.14:33

Karina: Tusen takk for det :) Bare koselig om du legger meg til! :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits