VENNINNEGAVER (siewartzhobby)

VENNINNEGAVER

Nå kan jeg endelig begynne og legge ut bilder av ting jeg lagde som julegaver i år :)


Til flere av venninnene mine kjøpte jeg søte duntøfler, og sydde to små varmeputer til som passet akkurat nedi tøflene. Varmeputene er fylt med grøtris og kan varmes i micro eller stekeovn, og deretter puttes de nedi tøflene. Perfekt for kalde føtter nå i vinterkulda! Kjempe deilige og myke, og varmen holder lenge! Varmeputene kan selvfølgelig brukes på andre måter også, som feks å legge de på stive muskler og ledd eller under dyna om natta.

 

Disse kan bestilles om noen skulle være interessert, både som vist ovenfor, eller store avlange varmeputer som kan legges over nakke og skuldre for å løse opp vonde ledd og muskler.
Send en mail (irene_siewartz@hotmail.com)  eller skriv i kommentarfeltet for nærmere avtale om pris og størrelse osv!

4 kommentarer

Stine

26.12.2010 kl.16:50

Så smart! =D Jeg vil gjerne ha et par slike, jeg er alltid kald på føttene når jeg sitter på kontoret på jobben, det er utrolig gulvkaldt der. Du mottar en mail fra meg straks ;)

Siewartz

26.12.2010 kl.16:51

Stine: Da er nok dissa perfekt for deg ja ;)

Hobbystua

26.12.2010 kl.23:11

Heisann:) Knallfine tøfler du har tryllet frem,kan nok tenke meg dette var en flott julegave å få. Du er bare så kreativ og dyktig:))

Ønsker deg en riktig fin romjul:))

Siewartz

27.12.2010 kl.23:17

Hobbystua: Takker og bukker :)

Håper du har hatt og fortsatt får en koselig romjul du også! =)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits