TRE NYE PRODUKTER (siewartzhobby)

TRE NYE PRODUKTER

Blir dårlig med innlegg her når alle dagene går med til julegave-mekking, men det er jo noen gaver som det ikke er noen fare for at mottakeren skal se her, så her kommer da noen bilder hvertfall ;) Katrine bestilte en kosepose som julegave til sin lille hund Molli.


Får håpe Molli liker den like godt som Ruffen likte sin :)

Kristine har en fetter med Downs syndrom som har bursdag nå i slutten av Desember. De hadde lyst til å gi han en kopp med navnet og bursdags-datoen hans på, så da bestilte hun en av meg.


Enkel men likevel personlig og koselig gave :)

Og til slutt - et par tøffler som jeg strikket til en dame jeg har kommet i kontakt med gjennom =Oslo. Vi har brevveksla litt, og jeg hadde lyst til å sende henne en liten gave til jul.

Det blir nok ikke noen fler innlegg før jul nå, må bruke de siste dagene før julaften til å sy ferdig de siste gavene. Men etter jul skal jeg legge ut masse bilder av alle tingene jeg har laget som julegaver i år, så da er det bare å følge med ;)

Ønsker dere en super julefeiring alle sammen! Håper dere får en flott julekveld sammen med de dere er glade i!

Én kommentar

Emilie

22.12.2010 kl.17:57

Like flink som alltid du :) Koppen var jo kjempe fin! Gleder meg til å se alt du har laget som julegaver også :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits