LAG EN JULEGAVE TIL EN FREMMED! (siewartzhobby)

LAG EN JULEGAVE TIL EN FREMMED!

Trenger du noe å henge fingra i?
Gått tom for ideer til hva du skal lage?

Såfall syns jeg du skal lage julegaver til folk du ikke kjenner! Folk som ikke er like heldig som deg og meg, folk som ikke får så mange julegaver, folk som ikke en gang får være innendørs på julaften!

Uansett om du strikker, hekler, tover eller kan komme opp med andre ideer - varme plagg og tepper etc er virkelig etterlengtet blant hjemløse og vanskeligstilte! Jeg har selv samlet sammen masse klær og sko som jeg har levert på kontoret til =Oslo. Du må gjerne gi bort brukte ting også, så lenge det ser fint ut.
Jeg kan hvertfall love deg at du skal lete lenge etter noen som blir mer glad for de hjemmestrikka sokkene dine eller den hjemmehekla lua di - enn nettopp disse menneskene.

Selvfølgelig er det ikke bare Oslo som har hjemløse, så du kan jo undersøke om det er noen plasser du kan levere sånt i din nærmeste by, eller du kan sende det i posten til:

Erlik
Skippergata 14
0152 Oslo

Om du ikke helt vet hva du kan bidra med kan du også gi en pengegave:

Gavekonto ? bidrag merkes med «=Oslo»:
5082 05 86570

Bli med og lag en god jul for de som ikke har det så lett! Kun ett eneste par med ullsokker er til stor glede for en eller annen ute på gata!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits