KOSEPOSE (siewartzhobby)

KOSEPOSE

Ruffen skal få være med meg og Kristine på julemarked på Rådhusplassen i morgen, men siden han ikke akkurat er spesielt glad i kulde så fant jeg ut at jeg måtte fikse noe lurt. Han har jo fått nytt vinterdekken, men vi skal jo traske en stund blant alle bodene på markedet, så jeg regner med han kommer til å klatre på beina mine etter en stund, for å bli løftet opp i stedet. Jeg pleier stort sett å putte han inni jakka mi når jeg bærer han, men jeg hadde et søtt koseteppe fra Princess liggende, og det måtte jeg jo bare benytte meg av. Jeg sydde teppet sammen til en pose med bred åpning (så ikke han føler seg innelukket), og så sydde jeg et lag med fleece utenpå for at det skulle bli enda litt varmere.

Gjett om koseposen min slo ann!


Ruffen la seg pladask inni den, og sovna som en stein.Posen i seg selv er jo kjempe enkel, men det var en liten utfordring å få et så tykt lag med stoff gjennom symaskina! Men det gikk da til slutt, og både Ruffen og jeg er fornøyde med resultatet. Nå skal han hvertfall slippe å fryse på markedet i morgen!

4 kommentarer

Monica

29.11.2010 kl.20:39

Så skjønn:)

ChasingTheStars

29.11.2010 kl.20:51

fine bilder :)

Siewartz

02.12.2010 kl.11:43

Monica: Ja han er en liten godklump ;)

Siewartz

02.12.2010 kl.11:43

ChasingTheStars: Takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits