JULEPYNT AV FLASKER OG BLOMSTERPOTTER (siewartzhobby)

JULEPYNT AV FLASKER OG BLOMSTERPOTTER

Store deler av tida mi går med på julegaver nå om dagen, men det hender jeg får lurt inn litt julepynt og andre småsaker innimellom. I går hadde jeg en skikkelig jule-kose-kveld, hvor jeg og Ruffen lempa med oss dyna inn på sofaen, og koste oss med Disney julefilmer og litt julepynt-mekking.

Jeg har lenge hatt planer om å lage en sånn fin "tråd-tavle" i naturcanvas, for jeg syns de er så stilige. I går fikk jeg endelig somla meg til det. Tar jo ikke lang tid i det heletatt, er bare det at jeg alltid driver med julegaver når jeg først har tid til sånt. Min fikk selvfølgelig et julepreg over seg, men det kjekke er jo at man kan bytte ut tingene som henger på den når som helst.Måtte bare ha med dette lille verset fra et klippeark jeg kjøpte på Panduro, for jeg syns det var så søtt:


Jeg tok også to tomme glassflasker og dekorerte de, så skal jeg sette noen kvister oppi og henge julekuler på kvistene.Jeg malte de med Gesso, fordi det sitter litt bedre enn vanlig acrylmaling, og det skaler ikke av like lett. Måtte ta tre lag for at det skulle dekke ordentlig, men boksen med Gesso er ganske drøy. Så har jeg stemplet på nissen og teksten, brukte "Brilliance"-stempelpute, for den tørker mye fortere. Var litt vanskelig å få stempeltrykkene jevne og fine, men det får bare gå ;) Sløyfe på tuten var liksom kronen på verket, og så blir det jo mye mer stilig når jeg får kvister med julekuler oppi også :)

Til slutt malte jeg også en liten blomsterpotte jeg hadde stående i kjelleren, og dekorerte den på samme måte som flaskene. Plukket noen kongler som jeg har lagt oppi, og vips så ble den ganske så søt!

I dag må jeg nok holde meg til gavene igjen, har fortsatt en del som gjenstår, men jeg har da planer om litt mer pynt etterhvert også.
Håper dere får en finfin uke alle sammen! :)

6 kommentarer

Hobbystua

22.11.2010 kl.16:47

Det mangler ikke på fantasi hos deg ihvertfall:) Dette var jo bare superfint det du har tryllet frem nå. Er veldig artig å følge med på bloggen din. Du fortjener virkelig ros:)))

Må du ha en fin kveld:))

ChasingTheStars

23.11.2010 kl.00:00

så flink du er :)

Siewartz

23.11.2010 kl.15:24

Hobbystua: Tusen takk! Man får jo litt ekstra glede over å lage ting når man får så masse hyggelige tilbakemeldinger også da :) Veldig koselig at du liker det jeg gjør :)

Ha en super dag videre!

Siewartz

23.11.2010 kl.15:25

ChasingTheStars: Takk takk :)

pudding97

25.11.2010 kl.13:58

Fin jule pynt!

Siewartz

02.12.2010 kl.11:42

pudding97: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits