STRØKENT!! (siewartzhobby)

STRØKENT!!

I dag har den snille mamma'n min og svigers vært her nesten hele dagen, og hjulpet oss med en skikkelig rydde/vaske-sjau i hele huset. Utrolig deilig å få kasta all dritten som har blitt gjemt i kriker og kroker - sånn i tilfelle vi skulle komme til å trenge det! Vi trenger det jo aldri... Så nå er halve verandaen vår full av søppel og styr som skal kjøres på dynga i morgen, mens huset vårt er strøkent og nyvaska =D Har fått inn noen store hyller i vinterhagen, i tillegg til de jeg fikk av mamma for litt siden, så nå har alt en plass, og jaggu skal det få holde seg sånn og! Jeg må innrømme jeg er et skikkelig rotehue, jeg er dårlig på å holde orden rundt meg, men så bra som det har blitt her nå er jeg jo bare nødt til å bli flink! Tusen tusen takk til supersnille mamma og svigers for all hjelp i dag!!

Som nevnt tidligere har jeg endelig fått beisa kjøpmannsdisken som jeg kjøpte for noen uker siden også, og i dag har alle sysakene mine fått plass inni. Er veldig fornøyd med fargen, og enda mer fornøyd med å ha fått orden på tingene mine.


Slik så den ut når jeg kjøpte den. Helt grei, men det var så mye flekker på den, så jeg var nødt til å fikse litt på den.


Og sånn ble den etter noen runder med pussepapir og beis :)

Ville du ha bytta knotter på den, eller beholdt de som er på??

6 kommentarer

Iselin

07.11.2010 kl.21:18

Så fint det ble. Knottene kledde skapet, men personlig ville jeg bytta de ut med noe litt "sprekere" :)

Ha en fin kveld!

acb

07.11.2010 kl.22:41

Kjempefin!! Ville beholdt de som er på det jeg :)

Siewartz

08.11.2010 kl.10:22

Iselin: Ja jeg har litt lyst til å sette på noe litt mer fancy, men det blir jo så dyrt... jeg kjøpte den brukt fordi jeg ikke skulle bruke så mye penger nå, og så måtte jeg jo ha beis i tillegg. Skal jeg ha 10knotter også blir det fort 400kr til hvertfall... hehe! Men kanskje etterhvert ;)

Siewartz

08.11.2010 kl.10:23

acb: Ja jeg tror nok jeg gjør det nå, blir så mye penger om jeg skal kjøpe 10knotter. Så kan jeg jo heller vurdere å bytte de den dagen jeg blir rik ;P (litt rikere enn jeg er nå hvertfall) hehe!

Trine :)

08.11.2010 kl.12:11

Så utrolig fin den ble :D tihi <3 Hvordan knotter har du lyst på da?

<3

Siewartz

09.11.2010 kl.14:11

Trine: Takk! :) Jeg vet egentlig ikke helt jeg altså, kunne tenkt meg noe litt mer fancy, men samtidig så er det jo helt greit med de som er på også :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits