MONSTERKLUT (siewartzhobby)

MONSTERKLUT

I dag hadde jeg planer om å få gjort unna en god del julegaver, men den gang ei.... Huset har sett helt bomba ut den siste uka (og det er pent sagt), så jeg var nødt til å få litt orden her. Dagen min ble derfor en salig miks av rydding og julegavelaging, og egentlig rota jeg til mer enn jeg rydda. Hehe!

Fikk i det minste tatt inn hagemøblene, syns vel kanskje det var på tide nå ;) og støvsuga her. Etter at vi passa hunden til svigers for en uke siden har det virvla hundehår overalt, selv om jeg har støvsuga flere ganger. Den hunden røyter så ekstremt at jeg ikke kan skjønne åssen han kan ha pels igjen på kroppen! Fikk gjort litt andre småting rundt i huset også, og selv om julegave-mekkinga ikke gikk like effektivt som planlagt så har jeg i det minste gjort ferdig to og en halv gave. Som vanlig er det ikke alt jeg kan legge ut bilde av, siden mottakerne er lesere av bloggen min, men jeg kan da hvertfall vise fram monster-kluten som jeg sydde til min minste nevø


Denne skal han få til jul, sammen med en håndkle-kappe:


Da blir alt klart for et deilig, kaldt bad i vinterkulda!

Min yngste niese skal få et lignende sett, bare at hun får bamse-klut i stedet for monster.

Så da er det bare å få pakket det inn :)

4 kommentarer

Mamma til lille Majken

24.10.2010 kl.22:07

så flink du er :) kjempe fine!

25.10.2010 kl.22:12

Flinkis :) Kjempe fine som alltid :) <3

Siv Jensen

05.11.2010 kl.16:28

Utrolig søtt^^ Du har talent =)

Siewartz

05.11.2010 kl.21:54

Unknownforlife.: Tusen takk :P

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits