SØTNOS (siewartzhobby)

SØTNOS

Ei venninne bestilte et barneservise med ugle av meg, til dattera si som fyller ett år neste måned. Jeg måtte jo legge med en liten ekstra bursdagsgave til vesla fra meg også, så jeg fant noen super søte tøfler på Cubus, og skrev inn navnet hennes under.


Siden fleece-stoff ikke tåler så høy varme kunne jeg ikke lage vanlig antiskli på disse, men det er jo koselig med navnet på uansett da :)

I tillegg ble det en søt lue med skrift på også:

Jeg må bare innrømme at jeg ikke er helt fan av det å ha navnet på barnet på ytterklær, sånn som man ofte ser på luer spesielt. Det er veldig lett for en og annen ekkel gris å vinne tilliten til barnet når han faktisk "kan" navnet på ungen, et lite barn tenker jo ikke på at det står på lua, og har lett for å tro at denne personen er en bekjent siden han kan navnet.
Nå er jo ikke dette like aktuelt for en unge på 1år, ho flyr jo ikke akkurat rundt alene, men likevel....jeg syns det er bedre å skrive på andre søte ting :)

Hva syns dere om å ha barnas navn på lua eller lignende?

2 kommentarer

<3 Linda

17.10.2010 kl.05:35

Det har jeg faktisk aldri tenkt på før, det du sa med navn på luer osv. men det er jo egentlig sant! Skummelt å tenke på egentlig, at ekle mannfolk kan få med seg en unge på 1-2-3 bare fordi dem "kan" navnet dems.. trist å tenke på hvordan verden vi egentlig lever i.. :/

Siewartz

17.10.2010 kl.12:18

Linda: Ja ikke sant, det er jo trist at man faktisk må begynne å tenke litt på sånne ting, det er jo egentlig bare søtt å ha navnet på barnet på lua, hadde det ikke vært for et voksende antall griser der ute... Er jo ikke lett for et lite barn å skjønne at de må passe seg for en som til og med kan navnet dems. De blir jo lært opp til å ikke snakke med FREMMEDE, men en som kan navnet ditt oppfatter du jo ikke akkurat som en fremmed.

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits