EN STOR BAG MED GODSAKER! (siewartzhobby)

EN STOR BAG MED GODSAKER!

Jeg har liksågreit skaffa meg en real dose forkjølelse og feber, så det blir litt så som så med hobbyarbeid om dagen. Passer meg egentlig veldig dårlig, siden jeg har så utrolig mye som skulle vært gjort, både av ting her i hjemme i huset, og av julegaver og bestillinger. Men jeg er nok snart på beina igjen!

Fikk da lempa den frosne kroppen min inn på forelesning i dag, noe jeg egentlig kunne vært foruten hadde det ikke vært for at jeg visste at søte Susanne hadde med en stor haug med godsaker til meg ;) Jeg fikk nemlig bestille "litt" hobbyvarer gjennom henne, siden ho får rabatter, og i helga hadde ho fått pakka vår. Jeg var ikke direkte snau når jeg bestilte, så ho måtte dele det i to lass for ikke å bære seg hjæl stakkar. ;) Tusen takk snille Susanne for at du både lar meg misbruke rabatten din og for at du bærer deg skækk for min skyld!

Første lasset var altså med i dag, og nå skjønner dere kanskje hvorfor det passer meg dårlig å være sjukling akkurat nå:


Her er det alt fra fleecestoff til knagger og stempler! Mesteparten skal bli julegaver, men noe er til meg selv også ;)

Gjett om jeg skal kose meg framover =P

6 kommentarer

carpevitam

27.09.2010 kl.16:38

:)

Lilli

27.09.2010 kl.16:49

Artig :)

Cemore

28.09.2010 kl.18:32

Så søt blogg, liker designet ditt! :-D Jeg har ikke fått kommet i gang med julegavene, uff, bra du er her som inspirasjon ;)

Siewartz

28.09.2010 kl.21:35

Cemore: Så koselig, takk for det :) Jeg er litt over gjennomsnittet glad i jul jeg da, hehe, så er litt derfor at jeg er så tidlig ute ;)

Lena-Marie/Strikketussa

29.09.2010 kl.11:50

Ååå! Heldiggrisen! Så ut til å kunne bli masse nydelig av det der :) Også venter en dose til?? Bli bra igjen! <3

Siewartz

29.09.2010 kl.11:57

Lena: Ja jeg får neste lass i morgen, så da har jeg litt å henge fingra i når jeg blir i form igjen ;P

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits