SOM SMÅBARN I GODTEBUTIKKEN! (siewartzhobby)

SOM SMÅBARN I GODTEBUTIKKEN!

I dag kom endelig den nye sofaen min, så jeg har brukt ettermiddagen på å sette sammen den og det nye sofabordet, pluss å flytte over alle konsollene og tv'n til det nyoppussede tv-bordet. Er SÅ fornøyd med hvordan det har blitt her nå, er virkelig stor forandring! Har veldig lyst til å vise dere bilder, men i morgen skal jeg hente nytt gulvteppe og et hjørnebord i samme stil som sofabordet, så jeg venter til det er på plass før jeg viser det fram ;)

På formiddagen var vi på Husfliden i Oslo, fordi de har vært så greie og sponset studentbedriften vår; Smokk&Pote SB. De sponset oss med masse garn, så vi får prøvelaget masse produkter som vi kanskje skal ha med i hobbyboka vi lager. Jeg følte meg som en liten unge i godteributikken, koste meg helt vilt når vi fikk gå rundt i butikken der og bare plukke med oss haugevis av garn uten å betale for det!! Vi fikk faktisk garn for flere tusen kroner (ca.70nøster), virkelig utrolig snilt av de å sponse oss med så mye! Jeg falt helt for en ny garntype de hadde fått inn fra Raumagarn, som heter Puno. (klikk på navnet for å komme til nettsiden) Dette er et baby alpakka/merino/polyamid-garn, og helt utrolig mykt!!

Fikk med meg noen nøster av det, og gleder meg skikkelig til å prøve det ut!

Fordelte selvfølgelig garnet på oss tre i bedriften, og det ble et ganske så stort lass på hver av oss. Så nå er det bare å sette i gang med strikking og hekling!

Her er posen jeg fikk med meg hjem, et stort lass =D

Husfliden har et kjempe stort utvalg av garn, så om du bor i nærheten av Oslo er det virkelig verdt å ta en tur innom!

2 kommentarer

JANNES VERDEN

20.09.2010 kl.20:12

grattis med ny sofa i hus, det er så kjekt med noe nytt av og til.. og ser du har gjort stor handel i dag....

takk for det, synes det ble fine jeg, mangler bare trykk knapper nå så er de klare til bruk

Lena-Marie/Strikketussa

21.09.2010 kl.12:38

Wow! Så utrolig gøy med så god sponsing da :D Gleder meg til å få se hva det blir av det, for ikke å snakke om hobbyboka. Det høres veldig spennende ut :)

Gleder meg til å se bilde av nye stua også :) Så gøy med total forandring! :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits