MATERIALSHOPPING! (siewartzhobby)

MATERIALSHOPPING!

Tok en aldri så liten svipptur innom Panduro, og det ble dyrere enn jeg hadde tenkt....surprise surprise! Merkelig det der, skjer alltid ;)


Noe av innkjøpet mitt! Elsker de små heklede blomstene, kan jo brukes som dekor på alt mulig! Jeg har hekla noen selv tidligere, men akkurat nå sliter jeg med betennelse i armen, og da er ikke hekling det beste å holde på med.... Enda godt man har Panduro! ;)

Venter også på en pakke fra Panduro med en haug med stæsj som jeg har bestilt gjennom Susanne. Gleder meg noe veldig til den kommer, da får jeg litt å henge fingra i!

7 kommentarer

JANNES VERDEN

16.09.2010 kl.23:14

sv: takk for det. er veldig fornøyd selv. første amme puten jeg syr så da skal jeg ikke klage....

ser du har shoppet litt selv, gleder meg til å se hva du får ut av dette :)

Torill

17.09.2010 kl.10:54

Den er skummel den butikken. Sammen med Søstrene Grene. Har seriøse problemer med å gå inn der, uten å bruke mye penger. Er vel en gang jeg har vært på Panduro uten å brukt mange hundre kr. Herlig butikk.

Siewartz

17.09.2010 kl.14:00

Torill: Haha, bra det ikke bare er meg da ;) Søstrene Grene er også en herlig butikk, også så billig! Jeg kjøpte mange ruller med smale dekorbånd der for et par uker siden, kostet 8kr rullen, mener det var 5m på hver. Er jo helt perfekt ;D

cathrinevestli

17.09.2010 kl.18:55

Blir fort sånn. Jeg har også kjøpt masse forskjellig stoff og ting og penga flyr fort! Men så får jeg laget mye forskjellig med det jeg kjøper også da :)

Siewartz

18.09.2010 kl.20:25

cathrinevestli: Ja ikke sant, det blir jo mye flott ut av det, så det er jo ikke bortkasta penger hvertfall ;)

Torill

19.09.2010 kl.09:03

Det som er best med Grene er de latterlige prisene. alt er så utrolig underprise. Noe som forsåvidt gjør at man handler MYE mer enn det man trenger.

Siewartz

19.09.2010 kl.13:36

Torill: Haha, ja ikke sant! Det er jo helt utrolig at de kan selge ting til de prisene der! Men veldig hyggelig da ;D

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits