GAVE TIL ET LITE NURK! (siewartzhobby)

GAVE TIL ET LITE NURK!

I går hadde jeg besøk av to av kusinene mine, Stine og Lena-Marie. Er ikke så ofte vi sees, så det var veldig koselig å se de igjen. Lena-Marie venter en liten jente i November, og selv om det er en liten stund igjen så fikk hun likevel den lille gaven jeg hadde laget til vesla nå. Jeg er et realt surrehue, så det var likegreit å få levert gaven med en gang, så roter jeg den ikke bort innen vesla kommer til verden ;)

Dette var gaven jeg hadde laget til babyen - hekla conversesko :) Syns de var så utrolig søte, og faktisk så var de ganske enkle å lage også! Har allerede lovt Lena-Marie å hekle et litt større par også, så den lille jenta har et par når føttene blir et par hakk større og.

Etterpå skal jeg sette i gang med et nytt par som jeg fikk bestilling på her om dagen.
(selvfølgelig mulig for alle å bestille, de kan lages i alle ønskelige farger)

4 kommentarer

BAbyMamA

01.11.2010 kl.18:54

åååh, herlige!!

muligheter for at du legger ut oppskrift? =)

...trenger foresten tips til hjemmelagde julegaver jeg ass...

Siewartz

01.11.2010 kl.19:35

BAbyMamA:Hun som har laget oppskriften trakk den tilbake fra bloggen sin og la den ut for salg på epla-butikken sin i stedet, så jeg tror nok ikke det er så populært om jeg legger den ut her da desverre =/ Men jeg hekler på bestilling, om det skulle være av interesse? :)

Hjemmelagde julegaver ja, virker som det er mange som har bruk for det om dagen, så jeg kan lage et innlegg med tips jeg vettu :)

Lars-Andreas og mamma

19.11.2010 kl.15:43

Hva tar du for ett par i lyse blå??

Siewartz

19.11.2010 kl.22:10

viventer: Koster 200kr + evnt porto :)

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits