LITT OM SIEWARTZHOBBY (siewartzhobby)

LITT OM SIEWARTZHOBBY

Etter å ha fått et spark i ræva av min søte kusine Strikketussa har jeg endelig fått surra meg til å lage en hobbyblogg. Har jo lagt ut litt bilder på hverdagsbloggen min, av ting jeg lager, men det er jo litt mer oversiktlig å ha en egen blogg for alle hobbyting :)

Her kommer jeg til å legge ut bilder av saker og ting som jeg lager, litt oppskrifter innimellom, og ting for salg. Kommer nok til å variere litt hvor ofte det kommer innlegg her, er ikke alltid jeg har like god tid, men skal oppdatere så ofte jeg kan. Hvis du har en bra hobbyblogg eller vet om en som er verdt en titt så blir jeg veldig glad hvis du legger igjen en link. Jeg kommer til å legge til alle hobbybloggene jeg liker på lenke-lista mi her.

Hvis du ser noe her på bloggen som du gjerne kunne tenke deg å bestille, eller du har noen spørsmål, så kan du kontakte meg på irene_siewartz@hotmail.com.

Ha en finfin dag alle sammen :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siewartz

Siewartz

25, Spydeberg

Er faglærer i kunst & håndverk, og bruker mye av fritiden på håndarbeid. Jeg er av den typen som helst vil prøve ut alt - og ofte begynner på noe nytt før forrige prosjekt er ferdig. Kreativt kaos, enkelt og greit :)

Kategorier

Arkiv

hits